Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golarkaa

Golarka elektryczna dla Pań?

Polecane posty

Gość golarkaa

Chciałabym kupić sobie golarkę elektryczną, bo mam dosyć golenia maszynką i ciągłego zacinania, depilator też odpada bo włoski wrastają :-o Teraz moje pytanie, czy taka golarka goli dokładnie, czy pozostawia gładką skórę? Kiedyś próbowałam ogolić nogi taką męską golarką ale nie ogoliła dokładnie i zostały malutkie włoski, dlatego nie wiem czy opłaca się wydawać kasę na golarkę damską? :-)

Gość golarkaa
nikt nie wie?

Gość Mamamiamia
Boli za pierwszym razem, ale nogi masz gladkie przez dwa tygodnie:) Bo golarka włosy wyrywa z cebulkami (stąd ból).

Gość golarkaa
Mamamiamia-----> chyba pomyliłaś golarkę z depilatorem ;-) golarka goli a depilator wyrywa włoski, ale niestety po depilatorze wrastają mi włoski i nie wygląda to zbyt ciekawie :-o I dlatego chciałabym kupić golarkę, tylko nie wiem czy golarka goli tak dokładni jak maszynka??

Gość Czeresnia
mialam podobny problem jak Ty ...wrastające włoski po depilatorze i zaopatrzylam sie w golarke elektryczna firmy braun (taka fioletowa) Bardzo sobie ją chwale, nie podraznia skóry a jesli chodzi o gładkość, to nie sa idealnie gładkie...ale według mnie efekt jest zadowalający. W zestawnie jest dodatkowo taka nakładka, ktora delikatnie sciera martwy naskórek, wtedy nózki sa na prawde ok. pozdrawiam :)

Gość blackcat
mam i używam ale nogi (i reszta) nie jest idealnie gładka :o

Mam starą, ma chyba z 9 lat, Brauna taka jasnozielona, można golić na sucho i mokro. Fakt, skóra nie jest idealnie gładka po niej, ale świetnie nadaje się do bikini, pach i szybkich poprawek, bo nie podrażnia. Polecam! Aha, jest na baterie.