Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weddwefewfewf

Powiedziałam kolezance ze jest gruba i się obraziła

Polecane posty

Gość weddwefewfewf

Powiedziałam jej, ze przytyła i ze za pare lat przytyje, bo kazdy na starosc tyje, powiedziałąm jej prawde i powiedziałam tez, ze jej sie zmarchy robia pod oczami!!Chyba laska ma kompleksy inaczej by sie nie obraziła .Nie rozumiem ludzi z kompleksami.

Gość ironia losu....
Gratuluję wrażliwości na poziomie taboretu :O

Gość weddwefewfewf
ona chyba jest zazdrosna , bo jak jej mowiłam, ze kazdy facet sie za mna na ulicy ogląda, to wielkie oczy na mnie zrobiła z niedowierzaniem!

Gość weddwefewfewf
ale co mowiłam prawde , szczerze co o niej mysle, chyba na tym przyjazn polega??no nie?

ale pamietaj,nikt nie jest idealny...a moze to troszke taktowniej trzeba było zrobic???? to ze ty nie masz kompleksów nie swiadczy wcale o tym ze inni ich nie maja...

A ty jestes jakis prorok ... ze wiesz ze jeszcze przytyje ? I co to za bzdura ze na starosc ludzie tyja ???

Gość ironia losu....
Nie w taki sposób. Ale chyba tłumaczenie Ci tego mija się z celem , i tak to za trudne dla Ciebie. Znasz taki przyslowie ? Dobrymi chęciami jest pieklo wybrukowane :O

Gość powiem króciutko
ktos napisał wyzej tak: "to ze ty nie masz kompleksów nie swiadczy wcale o tym ze inni ich nie maja..." a ja napisze tak: to że ty nie masz kompleksów nie oznacza, ze jestes sliczna i zgrabna. A juz na pewno mądra. :P

Gość lkjkjlkl
czemu madroscia ni grzesze?