Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinka peppa

danonki.... slyszalam ze mam nie dawac dziecku

Polecane posty

Gość Ważnefffffgg
ZADZWOŃCIE NA INFOLINIE DANONKÓW i zapytajcie, czy można podawać małym dzieciom. Odpowiedzą, że NIE. Nie umieszczają informacji ostrzegawczej na opakowaniu, ale jak się do nich zadzwoni, to mówią prawdę.

Gość wafle2016
Moja corka Uwielbia Danonki i sa pyszne w saku, bardzo wazne bo uzupełniaja wapń. Fajne teraz zrobili jak saszetka, wszedzie można zabrać ze sobą

Gość gość
Tak ja pije tylko wode i herbatki owocowe bez cukru. dzec***ija kakao rano i wode przez reszte dnia. Jogurty jedza tylko natrualne ew z lyzka cukru brazowego lub miodu. Sokowx niçgdy nie podawala i nie lubia. Slodkie jogurty i danonki moga tygodniami lezec w lodowce. wola bilay ser i jogurt naturalny. Jedza warzywa, owowce i zupy- kremy warzywne. NIe lubia ryb. Parowki czy czipsy jedza okazjonalnie, mac donalda czasami. Makaron baly raz w tygodniu. w inne dnio warzywa i kasze. sa zdrow eplene energii i choruja rzadko. W ub roku szkolnym syn opusci tydzien. Corka w szkolu nie miala ani jednej nieobecnosci. Cukierki tylko z okazji urodzin dzieic lub ich kolegow. O dziwo jakso sie nie dopominaja codziennei slodkiego. Mozna? Mozna.

Gość Anetkaaa1987
Bardzo dobre, zdrowe. dzieci za nimi przepadają

Gość gość
Anetkaaa1987 dziś bardzo śmieszne, bardzo... :o

Gość em017
Danonki jem jako dorosły, smakują mi najbardziej gruszka, jagoda i malina :)

Gość gość
Mi pediatra z CZD powiedziała, że absolutnie mam nie podawać dziecku Danonków bo to sam syf. Nauczyłam małą tylko na jogurty naturalne i bardzo się z tego cieszę.

Gość fiona1258
najzdrowsze są produkty najmniej przetworzone trzeba się trzymac tej zasady - lepiej jest kupić zwykły jogurt naturalny i dodac do niego owoce lub dzem a co do cukru to walą go nawet do kaszek dla dzieci - i to nie mało - tylko w składzie napiszą maltodekstryna - a to jeden pies...