Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 14, 2008 Kiedys wziałam w Orange tel na abonament ale nigdy nie zapłaciłam żanego rachunku. Przysłali mi z jedno upomnienie i zapomnieli chyba o mnie. Problem w tym że chce teraz w Playu internet. No i czy to cos przeszkadza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Du Bist In Mein Herz 0 Napisano Lipiec 14, 2008 no żeby im się nie przypomniało czasem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kostek4444 Napisano Lipiec 14, 2008 kiedys sie upomną ,jak tak mialem w plusie po siedmiu latach mi przyslala firma indywikacyjna bo tej firmie plus sprzedal mój dług ,i urusł rachunek z 200zł do 1000zł.nie radze ,lepiej zaplac puki malo masz jeszcze dlugow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 14, 2008 wiem ze sobie kiedys przypomną ale nie o to mi teraz chodzi. Tylko o to czy dadzą mi ten internet????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wziąć wziąć Napisano Lipiec 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anula17 0 Napisano Lipiec 14, 2008 dadza ci chyba.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 14, 2008 oj no może i wziąć.. to dadza czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 14, 2008 nikt nie wie?? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach