Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIARA073

Tampony - kilka pytań. Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość CIARA073

hey, mam kilka pytań dotyczących tamponów... Jak to jest z tapomnem a pływaniem.? Wyjeżdżam na wakacje i planuję sporo pływać, więc jak: wychodząc na plaże zakładam tampona, to ile mogę z nim pływać.? Nie wypadnie.? Muszę od razu zmieniać.? Jak np. chcę wejść do wody, poopalać się, znowu wejść...? Po drugie, to jakie są najlepsze.? Jestem dziewicą.

Gość CIARA073
Dzięki...xD

Gość jest
obojnakiem

generalnie po wyjsciu z wody powinnas zmienic tampona, pewnie niezle nasiaknie a woda w morzu raczej czysta nei ejst:P

Gość black n white
Możesz normalnie używać tamponów i nie musisz ich zmieniać jak jesteś na plaży. Czyli możesz popływać i się poopalać. Ale jak wrócisz to go wyciagnij i najlepiej używaj podpasek ;) Dla dziewicy sa najlepsze najmniejsze tampony.

Tampon nie wypadnie podczas pływania. Pamiętaj aby zmieniać co 4-6 godzin. Kiedy wychodzisz z wody nie musisz zmieniać od razu. Ja kupuję Naturelli za 3.99 i jestem zadowolona, ale są bez aplikatora. Takie bez aplikatora wkladasz mniej więcej na długość palca wskazującego, nie bój się włożyć głeboko, nic się nie stanie. Jeśli masz takie z aplikatorem to sprawę masz ułatwioną :) Najistotniejsze jest abyś nie czuła tampona ani żadnego dyskomfortu, wtedy wiadomo że jest włożony wystarczająco głęboko :) powodzenia