Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia 23

poznam kogos milego i sympatycznego

Polecane posty

Gość zosia samosia 23
widze ze tą strone zaczęli podszywacze :) ok napisze więc okolo godziny 22 mam nadzieje ze jeszcze nie będziesz spał :) ok?

Gość hop hop hop

Gość
To ja jak zwykle nieśmiłlo :/ sie zgłosze-tylko podobno przestałem być przesadnie miły (bo za miły bywałem) ale sympatyczny może i jestem ...

Gość
Heh-życiowy optymista, spokojny, z masą zainteresowań (gram na gitarze i rysuję ) pozatym... hmm informatyk ale podobno nie stereotypowy pan w okulatkach spedzajacy kazda wolną chilę przy monitorze... pozatym nie lubię się reklamować-jaki jestem można zobaczyć dopiero przy bliższym poznaniu :D

Gość
hmm a moze Ty opowiesz coś o sobie ?

naturalnie, mam na imie zosia lat 23=niecale;) studentka, turystka, milosniczka gór, przyrody, naturalnego piękna czasami samtniczka :) szukam osoby ktora nada nieco jasniejszych barw memu zyciu. Ktora pomoze mi zrozumieć to czego do tej pory nie rozumialam, ktora przytuli, chwyci za ręke i poprowadzi po nieznanym szlaku, z ktorą będe szczęsliwa w swoim wlasnym malym swiecie. Nie ulegam innowacjom, technice i modzie. Pod tym względem stoje w miejscu, odkrywam swoje wnętrze i otaczający mnie świat. Uwielbiam cisze, spokój... Czasami sie buntuje gdy cos mi nie wychodzi ale sie nie zloszcze. Gdy jesem zla ide rozladować swoje emocje do lasu :D co robie? nie zdradze ale po powrocie jestem inna, spokojniejsza :)

napisalam o tym chodziaz nikogo nie szukam na gwałt, tak cięzko znalesc przyajciela... napisalam a noz moze ktos zrozumie to co pisze i usnuje sie niteczka sympatii :D

Gość
Hmmm-moja reklama nawet w połowie nie dorównuje Twojej, wyglada na to że jesteś osobą szalenie wrazliwą-a co do gór-też uwielbiam :D nie mogę sie doczekać właśnie wypadu ze znajomymi z akademika-wybieramy sie ale dopiero we wrześniu...

Gość
Pozatym może chcesz pogadac na stopie bardziej prywatnej ? 13537651 to moje gg :)

Gość
Dokładnie jeszcze tego nie ustalilismy-najprawdopodobniej bedzie to spontaniczna akcja namiotowa...