Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miah

kreci mnie szef

Polecane posty

Gość miah

witam mam problem. niedawno zaczelam prace w nowym miejscu, bezposrednim przelozonym jest facet. zauwazylam, ze na mnie leci i zaczelo mnie to krecic. co robic? czuje ze coraz bardziej mi sie on podoba. on ma rodzine, ja tez jestem w stalym zwiazku. na razie to tyolko flirt, ale obawiam sie, ze z czasem moze sie to zmienic. nie chce sie pakowac w cos takiego, wiec prosze o rade jak sobie poradzic z tym zauroczeniem nie tracac jednoczesnie pracy.

Gość miah
upupup

Gość lulu24
oj problem problem masz:P

Gość kolejna wariatka
nie zalewaj ze ci pracy szkoda bo myslisz tylko o tym,jakby go tu dopasc.podaj nam numer do twojego stalego partnera, pewnie meza, niech mu sie oczy otworza. a jemu(twojemu partnerowi) zycze, zeby sobie znalazl piekna laszczasta kochanke taka, zeby cie zczyscilo na jej widok. jak chcesz byc posmiewiskiem calej firmy to wskakuj na biurko i wypinaj tylek. skoro taki z niego kochas to pojdzie na to.

Gość miah
ja tu z powaznymi problami, ale widze, ze na powazna odpowiedz nie ma co liczyc......ehh

Gość halo dziewczyny
Kurestwo sie szerzy. Rowniez zycze zeby Twoj facet znalazl sobie kochanke. Wtedy najlepiej poczujesz jak czuje sie osoba zdradzana.Kureswto po prostu

Gość echu echu
a opłaca ci się seksik z szefem? jak sie wyda, to kto bedzie puszczalski w firmie? on? nie sądzę...

Gość miah
przeciez pisze, ze ja nic nie chce ale sytuacja jest co najmniej patowa - jak nie bede mila, to mnie wywali, a jak bede za bardzo - to sie wpakuje na amen i skonczy sie tak samo - zmiana pracy. wiec moze ktoras madra napisze co robic?

miah -> co robić???? Ano KARIERĘ :D:D:D:D :P :classic_cool: albo się zwolnić :D:P

Gość DodaLoda
To idz z nim do lozka, chyba nie widzisz problem w tym jak juz flirtujesz i wiesz ze on ma rodzine i ty masz kogosz, na co masz sie chamowac ? Rob to co czujesz, przeciez taka rada bedzie wiekszosc kobiet tu, co jeszcze chcesz uslyszec ?