Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia09

ZNACIE JAKIEŚ SPOSOB NA SZYBKĄ I MOCNĄ OPALENIZNĘ ALE NA SŁOŃCU????

Polecane posty

chodzi mi o to , czy na wode , kremy , przspieszacze??? poradzcie mi ja z natruy mam sniadą cere i szybko sie opalam ale w tym roku chce sie fajnie opalic teraz jak będzie cieplo będe chodzic na kąpielisko i nie wiem jak zadzialac

Gość mało kakaowe
nierafinowane, mogę polecić

Gość asdvdfsbvx
ja kiedyś używałam zamiast kremów z filtrem na słońce balsam brązujący Sopot z Ziaji- niedrogi, a efekt zniewalający. Smarowałam się nim co jakieś 2 godziny, trzeba pamiętać żeby umyć ręce bo zostawia żółte plamy. Opalenizna extra ale nadaje się tylko dla osób śniadych lub trochę już opalonych żeby uniknąć poparzeń od słońca.

Gość kodeinakodeina
natrzyj sie olejem po pol godzinie zmienisz sie w murzyna tylko uwazaj nie przesadz bo sie zweglisz :O

Gość ejbisi
Zamiast kremów używaj oliwki do ciała dla dzieci i skrapiaj się wodą - np takim psikaczem z buteleczki jakim sie skrapia rośliny czy ubrania podczas prasowania. Malutkie kropelki wody zadziałają jak soczewki na słoncu i szybciej sie opalisz.

polecam łykanie beta-karotenu w tabletkach, przyspieszają opalanie albo picie codziennie szklanki soku z marchwii, efekt widoczny po ok. 2 tygodniach. Beta - karoten dostępny w aptece bez recepty

Gość gość
A ja używam przyspieszacza opalania firmy Soraya i zażywam beta- karoten. Z tym, że tabletki zaczynam łykać już od końca kwietnia lub początku maja, a nie dopiero jak wychodzę na słońce.