Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinka009

Dziwne zachowanie 2 miesiecznego dziecka...

Polecane posty

Nie chce nikogo straszyć, ale myślę, że jeśli matkę zaniepokoiło zachowanie dziecka, to powinna isc z tym do lekarza

Gość inez20inez
ewelinka009 - moja córka (ma miesiąc) też tak robi .Śpi i nagle ręce do góry podnosi ,tak jak by czegoś się wystraszyła... I nie wiem też czy mam się marwić ,ale z tego co zaobserwowałam to większość dzieci chyba tak robi...

Gość upppppppppppppppppppppppp

Gość ODRUCH MORO
tepaki

Gość upppppppppppppppppppppppp
to nie jest straszenie, moro morem ale faktem jest, ze padaczke u niemowlecia ciezko zauwazyc we wczesnym stadium wlasnie dlatego, ze nietypowe zachowanie zwalamy na odruch moro. a wczesniej wykryta choroba daje szanse podjecia natychmiastowego leczenia. ewelinka, nikt cie tu nie straszy. idz do lekarza z maluszkiem. opowiedz mu dokladnie co sie dzieje z dzieckiem. pewnie stwierdzi, ze to moro, czego ci zycze z calego serca, a wtedy bedziesz spokojna. tylko lekarz moze rozwiac twoje watpliwosci. lepiej zebys wyszla na prz\ewrazliwiona mamuske, ale pamietaj - tu chodzi o twoje dziecko. gdybys zaniedbala chorobe przez dobre rady kolezanek z forum, moglabys nigdy sobie tego nie wybaczyc .

Gość linka28
moje dziecko ma 5,5 miesiacależąc na łozku gibie i kręci się na boczki czy to normalne?