Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magduska

koszmary senne

Polecane posty

Gość magduska

Moj 3-miesieczny syn od jakis 2 miesiecy budzi sie podczas snu z placzem (najczesciej w ciagu dnia, w nocy bywa spokojny). Miewa jakies koszmary ja wyrzucam sobie, ze to przeze mnie, w ciazy mialam mnostwo stresow i pewnie sie to na Nim odbilo:(. Nie wiem jak Mu pomoc:(, przez te koszmary nie potrafi sie zdrzemnac i jest marudny. Uspokojenie Go zajmuje jakis czas, biedaczek potrafi łkac dobre pare minut:(

mój ma 4 miesiace i też sie czasami budzi z placzem, ale to nic złego poprostu przestraszl sie w ciemnym pokoju albo cos....:) ale jak tylko podejde do lozeczka banan na całej buzi:)

sluchaj te budzenia o bardzo czesto praca jelit, nie martw sie:) a co do zasypiania w ciagu dnia wieeeele malenstw ma z tym problemy po prostu trzeba nauczyc dziecko wyciszania sie..to jest trudne ale mozliwe no i jeszcze dochodzi okres przyspieszonego wzrostu kiedy dziecko po prostu bola nozki - i tez placze w czasie snu moja tez tak czasem miala:) (elenasss:) zawsze Cie znajde:)pozdrawiam i buziaczki)

Gość magduska
dziekuje uspokoilyscie mnie troche:) Syn nie ma problemu z zasnieciem ani w ciagu dnia ani tez w nocy, tylko budzi sie z placzem w ciagu dnia stad tez moj topik, mam nadzieje, ze to faktycznie praca jelit itp. Dziekuje Wam:)