Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakrabana

sprawa sexu z nowym facetem

Polecane posty

Gość sakrabana

taka sprawa ze podczas tego sexu... no jest ciemno w pokoju, dochodzi do orala.. to skąd mam wiedziec ze jest "czysty" tzn nie ma zadnych oznak chorobowych? bo przeciez nie powiem mu... chodz cie pooglądam ;) jak to robicie?

Gość pierwszy oral uprawiamy
przy świetle dziennym 🖐️

Gość bdddb
Chyba żartujesz? A jakby nie było to sądzisz że to wystarczający dowód że jest zdrowy?? Toż rozmawiajcie wcześniej, jak bliscy sobie ludzie, o poglądach, w tym na seks, zachowywanie ostrożności, badania! I w efekcie poproś go o wyniki i sama badania przeprowadź.

Gość aaahahahahahahhahahaha
a potem idzcie razem na badania i moze w czasie czekania na wyniki jakis maly skok w bok LOL!!

Gość sakrabana
ej no ja pytam serio....

Gość sakrabana
wiem ze to niewystarczający dowód, ale zawsze cos poza tym jesli chodzi o rozmowy to nie bede przeciez na pierwszych randkach przeprowadzac wywiadu medycznego, a poza tym i tak prawdy mozna nie mowic

serio to nawet jak obejrzysz to niewiele pomoze... niestety... faceci czesto bezobjawowo sa nosicielami tego i owego.... tak wiec jesli nie ufasz facetowi i wiesz ze mial bogate zycie seksualn to te badania to nieglupi pomysl... albo jakas preserwatywa smakowa dla bezpieczenstwa ;)

Gość bdddb
Seks tak ale zabezpieczenie nie? To może w ogóle nie dojrzałaś do seksu i niepotrzebnie się śpieszysz? Wiesz... wiele takich skrępowanych tematem zabezpieczenia umiera teraz na HIV. A wzrokowo nie poznasz kto czego jest nosicielem.

Gość sakrabana
ale oral w gumie? to sie chyba mija z celem...

no to ryzykuj :P podczas sexu oralnego mozna sie nie tylko HIV zarazic.. mi sie wydaje ze skoro tu taki temat poruszasz to raczej mu nie ufasz d konca i masz jakies podejrzenia... a smakowe prezerwatywy chyba wlasnie po to wymyslili... a moim zdaniem najprosciej byloby sie przejsc wspolnie na badania... :)

Gość kkddkkddkdk
Ech, ciemnogród, seks po ciemku i pod kołdrą w dodatku bez zabezpieczenia. Tak trzymaj.

Gość sakrabana
jak mam mu calkiem ufac skoro znamy sie krótko, nigdy zadnemu facetowi nie zaufam calkowicie. zawsze moze poprostu mowic nieprawde, ja tego przeciez nie wiem. nie wiem czy wy tak namiętnie chodzicie po miesiącu znajomosci razem na badania....

Gość kodeinakodeina
poznasz po zapaszku feee

Gość sakrabana
albo na 5 randce, mowisz... koles chodz do lekarza bo chyba masz syfa ?... :/

Gość sakrabana
a moze nie masz, ale i tak musze sprawdzic... no sory ale jakbym takie cos uslyszala od faceta, to bym mu chyba dala po mordzie, a napewno juz bym sie z nim nie spotkala

Gość na badanie się iść wstydzisz
a fiuta mu możesz ssać bez skrępowania? to dopiero nowoczesność

jezli bym planowala po miesiacu sex bez zabezpieczenia to badania bym od razu robila i to bardziej namietnie niz myslisz... jesli chodzi o sex oralny to nie tylko HIV tu wchodzi w gre ale rowniez hlamydia, rzezazka, opryszczka, kiła czy nawet zoltaczka

Gość sakrabana
wiesz... ja nie planuje kiedy bedzie sex, to sie poprostu dzieje. czasem pozniej a czasem szybciej a ty planujesz? dziwne...

nie mowisz koles idz na badania tylko chodz idziemy na badania... troche cie nie rozumiem... bo ja nie chodze do lozka z facetami z ktorymi nie jestem szczera... i nie wyobrazam sobie sytuacji ze pozniej siedze i ogladam czy czegos tam nie ma... to dla mnie dopiero dziwne... i ja bym na miejscu faceta uciekla w trakcie podczas takiego badania :P pozatym wychodzac z zalozenia ze sex uprawia sie z kims na kim ci zalezy i komu zalezy na tobie to takie badania sa w obopolnym interesie... a jesli to jest sex z kims od tak bo porzadanie wzielo gore ale nie ma co sie bawic w milosc szczerosc i troske o zdrowie drugiej osoby to chyba rozsadnie jest tylko i wylacznie w zabezpieczeniu

Gość sakrabana
no tak tu chodzi raczej o sex z pożądania niz milosci ... ;) no ale tak czy siak.. oral wtedy w gumie? hm... dziwne