Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatazak84

przyszła chrzestna dla mojego dziecka help

Polecane posty

Gość agatazak84

Dziewczyny pomozcie mi, przyjechalam do francji wraz z moim chlopakiem i bratem, poznalam tam dziewczyne gdy bylam juz w ciazy, urodzilam dziecko i zastanawialam sie nad chrzcinami chrzestny brat, chrzestna ta poznana dziewczyna (w pl tez nie mam nikogo a facet to jedynak)powiedzialam jej ze bedzie chrzestna ucieszyła sie-kupuje malemu prezenty caluje itp ale nie o to chodzi-moj brat z nia pracuje podobno w firmie az od niej huczy, wysmiewaja sie z niej ze glab kapusciany itd, gdyby nie jej chlopak to by ja zniszczyli..... Czy powinno mnie to obchodzic???? Czy mam dalej zrobic z niej chrzestna mojego dziecka?????

Gość brzydkie imie
ciezka sprawa

Gość agatazak84
nikt mi nie pomoze?

Gość juz pora spania.
może wazniejsze ze ma dobre serce i bedzie go kochac, a nie to że bedzie inteligentnie zimna, co ?

Gość poczekaj
Mój mąż miał chrzestną z przypadku - nikt już nie utrzymuje z nią kontaktu, nie była na ślubie (nawet nie była zaproszona), nie bywa zapraszana na żadne-żadne święta, imprezy, nigdzie. Nie ma jej - znikła z życia tej rodziny. Jakby nigdy nie istniała. Lepiej dobierać chrzestnych spośród rodziny (i lepiej wychodzić za mąż/ żenić się z rodzicem własnego dziecka), niż wszystko tak "na żywioł". Wiesz, nawet jak się z siostrą cioteczną, kuzynką pokłócisz, to ona ZAWSZE będzie Twoją krewną, a jak się pokłócisz z jakąś koleżanką, to przestaniecie być koleżankami, nie? Jak się ma dzieci, to warto tak trochę poważniej inwestować ... ale co ja Cię tam będę pouczać ;P

Gość jaaaaaaa......
mam podobne zdanie jak ktoś pod nickiem "poczekaj"

Gość z ta rodzina to wiesz......
z rodzina to czasem lepiej naprawde wychodzi sie na zdjeciu... Moj brat ma chrzestna z rodziny i nigdy w zyciu Jej nie widzial hahaha a mieszkala 80km od nas....... Czasem lepsza kolezanka niz rodzina.Moje dzieci maja za chrzestnych obcych ludzi jedynie jeden syn ma chrzestngo mojego brata

Gość agatazak84
tak ale ja nie mam nikogo innego, i nawet sie dowiedzialam ze obgaduje w pracy mojego brata, juz by jej dawno powiedzial co o niej mysli tylko trzyma go jej chlopak i to ze bedzie chrzestna... dla mnie i dla dziecka jest super, zawsze sie o niego pyta itd jak przyjdzie to nosi i całuje.

eh jak nie masz nikogo innego to ciężka sprawa! Fakt, że z rodzinom to różnie bywa, ale ja , mimo to, wolałabym za chrzestnych kogoś z rodziny! na szczęście ja mam brata, mąż siostrę ;) gorzej będzie przy następnych dziaciach ;) a z drugiej strony, jeżeli ona jest miła dla Ciebie, dla dziecka, jeżeli Ty ją lubisz, to po co przejmujesz się gadaniem innych ?? rób tak, jak dyktuje Ci serce! Powodzenia!

Gość posluchaj jest mozliwosc
nie wiem czy we francji, ale np. w irlandii jest cos takiego, ze mozna miec chrzestna zastepcza. oznacza to, ze np. chcesz, aby kuzynka byla chrzestna dziecka, ale nie moze ona przyjechac na chrzest, wiec w zastepstwie idzie ktos inny. w twoim przypadku ta kolezanka. kazdy bedzie szczesliwy, i ty, bo zastepcza to zastepcza ale zawsze to ta co trzymala do chrztu, no i kuzynka, bo bedzie chrzestna oficjalna. zapytaj o taka mozliwosc.

Gość posluchaj jest mozliwosc
co dwie chrzestne to nie jedna ;)

Gość agatazak84
HEHH DOBRE DZIEKI ZA RADE JESZCZE SIE NAD TYM WSZYSTKIM POGLOWIE

Gość wystarczy jeden chrzestny
niż taka tam znajoma. Nigdy nie wzięłabym kogoś z przypadku, kto może zniknie za rok lub dwa