Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliyah

Jak mam Go odzyskać

Polecane posty

Gość Eliyah

Od razu na samym początku napiszę, że jestem facetem i chciałbym odzyskać faceta. Mam nadzieję, że przez swoją inność nie zostanę tutaj źle potraktowany. Moja historia jest taka - miesiąc temu rozstałem się z facetem, którego uważam za miłość mojego życia, powodem dla którego mnie nie chciał był fakt, że stwierdził, że dusi się w tym związku, dopiero po rozstaniu zauważyłem, ze z mojej strony to było "zagłaskać kotka na śmierć", za bardzo wymuszałem niektóre działania, za bardzo nalegałem i byłem niesprawiedliwy w ocenie. Nie dostrzegałem szczęścia, jakie mi dawał, robiłem wszystko, by było dobrze, tak mi się wydawało, stał się dla mnie całym światem i teraz gdy zostałem sam wegetuję, straciłem marzenia, cele i sens życia i jedyne o czym myślę to, co zrobić, by dane mi było z Nim być. On mówi, że chce być sam, ale jak spędza ze mną czas to jest tak, jakby między nami było cały czas dobrze, a wręcz świetnie i dlatego nie chce się za często widywać. Wiem, że mnie kocha, bo mi to mówi i czuję, że tak jest... Co Ja mam zrobić? Naprawdę jest dla mnie całym światem i natchnieniem na życie. NIGDY nikogo tak nie kochałem jak Jego...

Gość gość
Jestem z mężem od przeszło 12 lat. Mamy 7 letniego syna. Jednak między nami zaczęło się coś psuć. Ja zakochana nie wiedziałam na początku o co chodzi. A on zabawiał się z koleżanka z pracy. Planowaliśmy wspólne wakacje, a on na to, że nie ma czasu, że musi zarabiać, praca itd. W końcu się ode mnie wyprowadził. Ogarnęła mnie pustka. Ale nie dałam się tak bezproblemowo odsunąć na bok. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urok-milosny.pl którą zachwalalo dużo osób. Mąż wrócił prosząc o jeszcze jedną szanse. Dałam mu tą szansę i mam nadzieję że już mnie nigdy nie zrani.