Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EricaBadu

Przesadzam?

Polecane posty

Dziewczyny czy zdenerwowałoby Was, gdyby Wasz facet podwoził koleżanki po pracy do domu ? Czasem ma drodze a czasem nie... P.S. GDyby to był z natury dobry człowiek a nie zwykły podrywacz, za to bardzo przystojny, uczynny człowiek

Mnie jak kolezanka odwozila po pracy to nie powiem jak to sie skonczylo :]

jezeli ma podrodze to nie:) natomiast jezeli nie i robil by to codziennie to bym sie zastanowila nie ma AZ tak bezinteresownych mezczyzn:P

dobrze wiedzieć, że przesadzam ;) lepiej mi z tym. To najlepszy człowiek jakiego znam i kocha mnie, noe boje się, że mnie zdradzi. Jestem tylko zazdrosna czasem o "uwage i sympatie" jaką poświęca innym dziewczynom. Ale wiem przecież, że nie zamkne go w złotej klatce .. to uczucie jest straszne i destrukcyjne :/

Gość ejbisi
Czekaj na niego codziennie w sexy bieliźnie z pyszną kolacją to nie będzie mu się chciało jakichś bab podwozić bo mu będzie śpieszno do domu ;) A on podwozi jakąś jedną konkretną czy różne?

:)to raczej niemożliwe, nie mieszkamy jeszcze razem, ale w łóżku układa nam sie dobrze. Nie jest to cały czas jedna dziewczyna... Rożne... Irytuje mnie jedenk to że jest z niego taki "dobrodziej" a może sama sobie wymyślam problemy.. nie wiem już

Gość oooooool
jakze to prosty i bezpieczny sposob na dowartosciowanie sie... pomoc komus i uslyszec dziekuje od kolezanki... my faceci potrzebujemy tego.... i naprawde nic nie musi to znaczyc kaz mu wkleic swoje zdjecie na przedniej szybie:) niech sobie nie mysla, ze kiedy je wozi, to mysli tylko i nich

faktycznie, jeśli ma po drodze to luzik, ale jeśli nie to coś jest nie tak, ja osobiście podejrzewam, że również bym była zazdrosna

Gość oooooool
a ty, dojezdzajac do pracy autobusem, tramwajem i czyms tam jeszcze, nie skorzyslabys z okazji aby kolega cie podwiozl, aby byc szybciej w domu? dla mnie nie po drodze byloby w przeciwna strone, ale jesli 3-4km i w dodatku sluzbowym samochodem to nie ma problemu