Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaithin

Ból między prawą piersią a pachą.

Polecane posty

Gość blaithin

Od rana boli mnie miejsce między piersią a pachą, ból nasila się kiedy poruszę ręką, mocno wyprostuję się bądź schylę, a nawet kiedy wezmę głębszy oddech. dzisiaj dostałam okres, a wczoraj spędziłam cały dzień w aucie z klimatyzacją włączoną, nie wiem, może mnie przewiało? poradźcie coś, proszę!

Gość blackcat
mogło Cię przewiac :o Idź do lekarza - ryzykujesz tylko tyle że lekarz powie Ci że jestes zdrowa a to np. naciągniety mięsień :)

a może coś po prostu podnosiłaś lub zwyczajnie źle spałaś? jak ci nie minie na przykład do środy to wybierz się do lekarza

Gość Mirek 35
Moim zdaniem klimatyzator typu multi split jest tańszy w użytkowaniu , koszt instalacji takiej klimatyzacji może być wyższy ale można precyzyjnie dobrać moc urządzenia do powierchni domu, agregat klimatyzacji i tak instalowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tej klimatyzacji i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimatyzatorem i kieruje chłodne powietrze na źródło ciepła