Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Plamienia 3 dni po okresie

Polecane posty

Witam Was. Mam problem. Jestem 3 dni po okresie, calkowicie mi sie skonczył.. 3 dni było czysto, jednakze dzisiaj mialam drobne plamienia.. W zeszłym miesiacu mialam coś podobnego, ze po kilku dniach mialam plamienia. Poza tym okres wyglądał inaczej niż zawsze. Na początku cyklu był baaaardzo ciemny, wręcz brązowy..:( I do tego te plamienia 3 dni po skonczeniu miesiaczkowania.. Nigdy wczesniej czegoś takiego nie mialam. Co to może być?? Czy któraś z Was też miała coś takiego? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Was.

Może być anemia, czy sprawa związana stricte z narządami rodnymi. Jeśli taka sytuacja nie zdarza się pierwszy raz (piszesz też o poprzednim cyklu) to wypadałoby się z tym wybrać do lekarza i wykonać podstawowe badania (cytologia, USG przezpochwowe, morfologia).

to, ze mam iśc do ginekologa to wiem, to raczej ameryki nie odkryłaś. Ja chcialam żeby kobiety, ktore tak miały podzieliły się ze mną tym. nic więcej.

Gość ohhh sister
to idz do ginekologa i on sie podzieli z Toba.. matko dosyc ze ktos Ci odpowiedzial to Ty jeszcze siejesz chamstwo..

Gość Birsa
Hej wróżko:) Szczerze Ci radzę iść do lekarza. Miałam to samo. Okres, poźniej 3-4 dni i dziewne plamienia. to powtarzało się przez 4 mies. z rzędu. W końcu postanowiłam iść do lekarza. Nie była to łatwa decyzja bo to miała być moja pierwsza wizyta u ginekologa. ale okazała się trafna. Niby niegorźne plamienia okazały niedoborem hormonów w moich \"narządach\". Nioestey musiałam zacząc brać hormony. Radze Ci, idź do lekarza, bo to nie kosztuje wiele wysiłku, a może spowodować poważne ubytki w zdrowiu. Pozdrawiam

Gość ziutka z bagien
skoro taka z ciebie wrozka o moze sama powinnas sobie odpowiedziec, hi hi hi

Gość rafciu
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/wgnkapitan-ameryka-wojna-bohaterow-2016 >>>http://d8x.pl/r/wgnkapitan-ameryka-wojna-bohaterow-2016 >>>http://d8x.pl/r/wgnkapitan-ameryka-wojna-bohaterow-2016 W filmie „Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów”, będącym bezpośrednią kontynuacją hitowego „Avengers: Czas Ultrona”, Steve Rogers aka Kapitan Ameryka staje na czele nowej drużyny Avengers, by ponownie ocalić ludzkość przed zagładą. W czasie kolejnej międzynarodowej akcji z udziałem superbohaterów ponownie dochodzi do strat w ludności cywilnej. Rosną więc naciski polityczne, by poddać herosów systemowi nadzoru i utworzyć organ decydujący o stopniu ich zaangażowania w działania militarne. Sytuacja ta poważnie wpływa na atmosferę panującą wśród Avengers, którzy starają się obronić świat przed nowym, nikczemnym nieprzyjacielem.Ustawa zmuszająca superbohaterów do rejestracji i ujawnienia ich tożsamości doprowadza do konfliktu pomiędzy zwolennikami a przeciwnikami nowego prawa.