Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nacraissa

ja pitole!co do cholery mam zrobic?!IGNORATN!

Polecane posty

Gość nacraissa

😡 jestem bardzo artystyczna duszyczka. kocham literature , ogolem sztuke ogolem pojeta, a ten moj facet ignorant 😡 nic a nic nie ma w srodku. jest po prostu dobry i kochany. ale dlaczego nie moze podzielac moich pasji i nawet nie probuje?? dlaczego go to nudzi??;( wydaje mi sie, ze nie ma nic w srdku siebie...mam dola 😡 za to wiem, ze oszusci zdradzaja 😭 i jak tu byc szczesliwym??

Gość ta najgorsza..
"ja pitole!co do cholery mam zrobic?" doprawdy bardzo jesteś wrażliwa :P nie mozesz zmusic faceta zeby podzielał twoją pasję! jesli tak ardzo ci to pszeszkadza no to nie wiem.. moze lepiej się rozstańcie?

Gość nacraissa
kurna!😡 artysci zdradzaja! i sztuke ogolem pojeta! a nie ogolem sztuke ogolem pojeta!!😡 jestem wsciekla!

Gość nacraissa
ej Ty, ta najgorsza! mam zly dzien, co?😡 nie rozstane sie z nim :( ale mnie to denerwuje! ja potrzebuje kogos do dzielenia swoich pasji! samemu to tak nudno.... a wykolejony motorniczy - niestety...moze czytal, ale tak wiesz, na sucho. bez zadnych emocji i chyba tylko lektury szkolne...gdy daje mu jakis super extra txt piosenki to albo go nie rozumie (slaba interpretacja, choc znajac jego pewnie nie twierdzi,z e slaba) jakos go to nie interesuje, no nie wiem juz!

Gość upuppupupup
heh moj tez sie moimi nie interesuje:( on woli samochody i gry a ja jestem bardziej artystka duszą..

Gość upuppupupup
heh moj tez sie moimi nie interesuje:( on woli samochody i gry a ja jestem bardziej artystka dupą..

Gość zgodze sie ze wszystkim
ale nic nie zrobisz jedynie mozesz sprobowac zainteresowac sie jego pasjami moze wtedy zlapiecie wspolny jezyk:)

Gość wacia
Co ty, pierdolnieta jestes ? Bierzesz się za faceta, który jest jaki jest, i chcesz go zmieniać ? Nie da sie zmienic innego człowieka. babom to sie wydaje, ze kazdy chłop jest z plasteliny i wystarczy tylko odpowiednio dłogu formować i sie uformuje. Pogódź się, że on jest taki i albo to zaakceptuj, albo szukaj innegio

Gość nacraissa
no ale nie chce innego, bo z artystami to nie ma co zaczynac! moglby choc troche przeciez sie zainteresowac.on sie interesuje....:O:O:O:O:O:O grami, eee...grami?...muzyka, ale nie zaglebia sie nigdy w teksty, co mnie drazni 😡 wiekszosc tej muzyki, co on slucha ma jakis wyrazny przekaz...ale jemu to niepotrzebne jakby..moze sie myle..oby..nie chce go zmieniac..chce tylko miec kogos, kto bedzie ze mna to dzielil..

bo faceci niestety nie zagłebiaja sie w teksty! szczegolnie te smutne chyba ze juz naprawde maja doła i sa smutni wiem to po swoim! on woli proste teksty" bede brał cie w aucie" a nie jakieś liryki, to jes dla bab faceci sa inni.... nie zachowuj sie jakbys miala 1 kontakt z facetem :o

Gość nacraissa
no ok 😭 poddaje sie! ale czy to nie przykre???????????????????:O

jezu babo to znajdz sobie faceta ktory ma takie same pasje jak ty. ja nie kaze czytac mojemu facetowi poezji bo ja lubie:o tak samo on nie zmusz amnie do czytania SF :o skoro lubi samochody to moze ty zaczniesz tez sie tym pasjonowac? chcialabys zeby cie zmuszal do uczenia sie budowy silnika?

nie:) te typy juz tak maja przyzwyczaj sie:) lezysz na lozku z ukochanym ,leci twoja ulubiona piosenkach masz ochote płakac, on patrzy ci sie gleboko w oczy i mowi "wiesz kochanie......zajebista bryke widziałem" ;):D tak to juz jest...

Gość myszka2187
Ja uwielbiam czytać a mój mąż to tylko program telewizyjny.

Gość życie z domorosłym poetą
a mój facet pisze wiersze... tylko że są do D... ani ładu ani skladu ani żadnych metafor, przerzutni, oksumoronow... no czegokolwiek! i wścieka się jak go nie pochwale. i choć staram się dać mu do zrozumienia że może warto sojrzećchoćby na jakieś wiersze uznanych autoró abyzrozumiał o co chodzii to ma mnie gdzieśbo on jest alfąi omegą. zdaża mi się czasem tłumaczyć mu coś z polskiego na nasze. i jak tu z takim żyć i niech nikt mi nie mówi, że on jest prymitywistą bo poezja swoimi prawami się rządzi

"wiesz kochanie......zaj**ista bryke widziałem" mnie by bardziej ta bryka zainteresowala niz jakas tam piosenka :D

a mnie nie i to jest wlasnie moja dusza:)

no bo jakos nie rozumiem dlaczego przy jakiejs piosence ryczec? przy filmie owszem ,nawet mnei sie zdarza :D

a ja rozumiem i tam mam:D po prostu slowa mnie wzruszaja i tyle a i jeszcze mi sie cos smutnego spomni to juz w ogole..