Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nacraissa

ja pitole!co do cholery mam zrobic?!IGNORATN!

Polecane posty

Go艣膰 nacraissa

馃槨 jestem bardzo artystyczna duszyczka. kocham literature , ogolem sztuke ogolem pojeta, a ten moj facet ignorant 馃槨 nic a nic nie ma w srodku. jest po prostu dobry i kochany. ale dlaczego nie moze podzielac moich pasji i nawet nie probuje?? dlaczego go to nudzi??;( wydaje mi sie, ze nie ma nic w srdku siebie...mam dola 馃槨 za to wiem, ze oszusci zdradzaja 馃槶 i jak tu byc szczesliwym??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ta najgorsza..
"ja pitole!co do cholery mam zrobic?" doprawdy bardzo jeste艣 wra偶liwa :P nie mozesz zmusic faceta zeby podziela艂 twoj膮 pasj臋! jesli tak ardzo ci to pszeszkadza no to nie wiem.. moze lepiej si臋 rozsta艅cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nacraissa
kurna!馃槨 artysci zdradzaja! i sztuke ogolem pojeta! a nie ogolem sztuke ogolem pojeta!!馃槨 jestem wsciekla!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nacraissa
ej Ty, ta najgorsza! mam zly dzien, co?馃槨 nie rozstane sie z nim :( ale mnie to denerwuje! ja potrzebuje kogos do dzielenia swoich pasji! samemu to tak nudno.... a wykolejony motorniczy - niestety...moze czytal, ale tak wiesz, na sucho. bez zadnych emocji i chyba tylko lektury szkolne...gdy daje mu jakis super extra txt piosenki to albo go nie rozumie (slaba interpretacja, choc znajac jego pewnie nie twierdzi,z e slaba) jakos go to nie interesuje, no nie wiem juz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upuppupupup
heh moj tez sie moimi nie interesuje:( on woli samochody i gry a ja jestem bardziej artystka dusz膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upuppupupup
heh moj tez sie moimi nie interesuje:( on woli samochody i gry a ja jestem bardziej artystka dup膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgodze sie ze wszystkim
ale nic nie zrobisz jedynie mozesz sprobowac zainteresowac sie jego pasjami moze wtedy zlapiecie wspolny jezyk:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wacia
Co ty, pierdolnieta jestes ? Bierzesz si臋 za faceta, kt贸ry jest jaki jest, i chcesz go zmienia膰 ? Nie da sie zmienic innego cz艂owieka. babom to sie wydaje, ze kazdy ch艂op jest z plasteliny i wystarczy tylko odpowiednio d艂ogu formowa膰 i sie uformuje. Pog贸d藕 si臋, 偶e on jest taki i albo to zaakceptuj, albo szukaj innegio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nacraissa
no ale nie chce innego, bo z artystami to nie ma co zaczynac! moglby choc troche przeciez sie zainteresowac.on sie interesuje....:O:O:O:O:O:O grami, eee...grami?...muzyka, ale nie zaglebia sie nigdy w teksty, co mnie drazni 馃槨 wiekszosc tej muzyki, co on slucha ma jakis wyrazny przekaz...ale jemu to niepotrzebne jakby..moze sie myle..oby..nie chce go zmieniac..chce tylko miec kogos, kto bedzie ze mna to dzielil..

Udost臋pnij ten post

bo faceci niestety nie zag艂ebiaja sie w teksty! szczegolnie te smutne chyba ze juz naprawde maja do艂a i sa smutni wiem to po swoim! on woli proste teksty" bede bra艂 cie w aucie" a nie jakie艣 liryki, to jes dla bab faceci sa inni.... nie zachowuj sie jakbys miala 1 kontakt z facetem :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nacraissa
no ok 馃槶 poddaje sie! ale czy to nie przykre???????????????????:O

Udost臋pnij ten post

jezu babo to znajdz sobie faceta ktory ma takie same pasje jak ty. ja nie kaze czytac mojemu facetowi poezji bo ja lubie:o tak samo on nie zmusz amnie do czytania SF :o skoro lubi samochody to moze ty zaczniesz tez sie tym pasjonowac? chcialabys zeby cie zmuszal do uczenia sie budowy silnika?

Udost臋pnij ten post

nie:) te typy juz tak maja przyzwyczaj sie:) lezysz na lozku z ukochanym ,leci twoja ulubiona piosenkach masz ochote p艂akac, on patrzy ci sie gleboko w oczy i mowi "wiesz kochanie......zajebista bryke widzia艂em" ;):D tak to juz jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka2187
Ja uwielbiam czyta膰 a m贸j m膮偶 to tylko program telewizyjny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ycie z domoros艂ym poet膮
a m贸j facet pisze wiersze... tylko 偶e s膮 do D... ani 艂adu ani skladu ani 偶adnych metafor, przerzutni, oksumoronow... no czegokolwiek! i w艣cieka si臋 jak go nie pochwale. i cho膰 staram si臋 da膰 mu do zrozumienia 偶e mo偶e warto sojrze膰cho膰by na jakie艣 wiersze uznanych autor贸 abyzrozumia艂 o co chodzii to ma mnie gdzie艣bo on jest alf膮i omeg膮. zda偶a mi si臋 czasem t艂umaczy膰 mu co艣 z polskiego na nasze. i jak tu z takim 偶y膰 i niech nikt mi nie m贸wi, 偶e on jest prymitywist膮 bo poezja swoimi prawami si臋 rz膮dzi

Udost臋pnij ten post

"wiesz kochanie......zaj**ista bryke widzia艂em" mnie by bardziej ta bryka zainteresowala niz jakas tam piosenka :D

Udost臋pnij ten post

a mnie nie i to jest wlasnie moja dusza:)

Udost臋pnij ten post

no bo jakos nie rozumiem dlaczego przy jakiejs piosence ryczec? przy filmie owszem ,nawet mnei sie zdarza :D

Udost臋pnij ten post

a ja rozumiem i tam mam:D po prostu slowa mnie wzruszaja i tyle a i jeszcze mi sie cos smutnego spomni to juz w ogole..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nacraissa
wielbiciel 70B - no moze jestem mloda, ale nie 15 - mam 19 :) i mi dzisiaj troche odwala ;) nie mozna sobie tak popisac, czy co??馃槨 BTW : bardzo fajnehttp://ania2078.wrzuta.pl/audio/oRJIzz2p04/vitas_-_preludium dzieki wielkie za wypowiedzi... zycie z doroslym poeta ... :O wspolczuje...:O

Udost臋pnij ten post