...malutka... 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Powinnam dostac w piatek. Wiem ze to tylko pare dni ale zaczynam sie martwic... :( zawsze mam regularnie... Mialam tylko taki sluz zabarwiony na rozowo no i brzuch mnie caly czas boli tak jakbym juz ten okres miala... dziwne to troche... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka2187 Napisano Lipiec 15, 2008 A współżyłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...malutka... 0 Napisano Lipiec 15, 2008 no... tak ale dziwi mnie to ze mnie ten brzuch boli... mozliwe to jest zebym byla w ciazy i zeby mnie brzuch bolal tak jak zwykle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka2187 Napisano Lipiec 15, 2008 Najpierw to podaj konkrety.Zabezpieczenie było??Jakiś stres choroba??Tak w ciemno to Ci nikt nie powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...malutka... 0 Napisano Lipiec 15, 2008 stres to teraz mam, chora nie bylam a zabezpieczenia tez nie bylo ale robilam to w dni nieplodne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka2187 Napisano Lipiec 15, 2008 Wiesz te dni płodne i niepłodne to nic pewnego,ale moim zdaniem za dużo o tym myślisz i sie martwisz.ja jak sie tak zamartwiałam dlaczego nie mam to nie miałam okresu 3 miesiace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...malutka... 0 Napisano Lipiec 15, 2008 no teraz to mnie pocieszylas :P .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka2187 Napisano Lipiec 15, 2008 To się nie zamartwiaj.Poczekaj 4-5 dni i idz do ginekologa albo zrób test.Bedziesz pewna,ale moim zdaniem to ciąża raczej Ci nie grozi.Im wiecej bedziesz o tym myslala tym gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...malutka... 0 Napisano Lipiec 15, 2008 tez mam taka nadzieje. dzieki za rade :) juz o tym nie mysle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach