Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trala

znienawidziec,zabic,zapomniec....

Polecane posty

Gość trala

Bylam z facetem z ktorym staralismy sie o dziecko i mialy byc zareczyny po moim powrocie z pracy poniewaz musialam wyjechac na miesiac czasu.Zamiast tego po powrocie powiedzial mi ze idzie siedziec- taki chwyt zebym spadala.Byl on psychopata,manipulowal mna,ustawial,wiedzial co ma zrobic i powiedziec zebym jak zareagowala.Tacy faceci bardzo dobrze znaja sie na kobietach.Wchodzil w moj mozg widzac wszystko z gory.Wysylal mi mylne informacje robiac wode z mozgu.Po miesiacu czasu nie wiedzialam co jest co,bawil sie moimi uczuciami przy tym caly czas mowiac ze bardzo mnie kocha.Zaczelam sie zle czuc psychicznie,podswiadomie przeczuwalam ze cos jest nie tak,nie moglam spac,bylam jakas roztrzesiona i wrecz agresywna do innych bliskich mi osob.Zniszczyl mnie strasznie,nie moge teraz dojsc do siebie.Moj ukochany mial bardzo wiele otaczajacych go jak twierdzil kolezanek z reszta wszystkie zakochane w nim po uszy(teraz to dopiero widze po czasie).Ze wszystkich "kolezanek" mial korzysci z kazdej co innego( oczywiscie za sex).Cale szczescie ze rodzina i przyjaciele wyciagneli mnie z sidel tego psychopaty a najgorsze jest to ze te dziewczyny sa dalej nim opetane.Pokazal mi sie z wspanialej strony.Przystojniak taki ze naprawde takich malo,ambitny,pracowity,wysportowany,nad wyraz inteligentny,tylko pusty w ryj- bo poco jak jego panie mu dadza.Myslalam zeby zrobic numer i wrzucic go do internetu tak dla przestrogi dla dziewczyn z mojej okolicy bo on caly czas szuka i znajdzie na pewno to profesjonalista.Chcialabum zeby zaplacil za moja stracona prace, straconych naprawde sporo pieniedzy,honor,a przede wszystkim bol serca.Zycie go napewno ukara za wszystkie kobiety ktore tak samo zrujnowal.A ja pujde do psychologa bo naprawde zle ze mna.Uwazajcie dziewczyny a wszystkie po takich przejsciach goraco pozdrawiam,trzymajcie sie.

Przepraszam, ale nie bardzo łapię. Jakiś palant sprawił, że straciłaś pracę i forsę? Byłaś wykorzystana - nie poddaję tego żadnej wątpliwości, ale czy nie próbujesz się wybielić przypisując mu moce prawie nadnaturalne? Ja wiem, że najcięzej jest się przyznać do własnej głupoty i naiwności, ale niektóre ziarna padają na podatny grunt. Niestety.

Gość masakra ludzie
najwazniejsze abys nigdy juz niczego takiego nie zaznala najlepiej wyciagnij z tego lekcje i jak najszybciej zapomnij

Gość trala
tak prace stracilam bo mieszkalam w innym kraju a mielismy zamieszkac razem,podroze troche kosztowna sprawa jak sie mieszka taki kawal od siebie. dlatego strata pieniedzy.do na iwnosci sie nie wstydze przyznac inaczej bym nie pisala o tym. moze nie trafilas nigdy na takiego palanta jak nie wiesz jak moga zamydlic oczy.