Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota pantera

Plamienia

Polecane posty

Gość złota pantera

Witam. Mam pytanie, może któraś z was miała taki problem. Od kilku dni w różnych porach dnia pojawia mi się dziwne plamienie. Jest ono dziwne o tyle, ze ostatni okres miałam 6 czerwca i od tamtej pory nie było a nie jestem w ciąży (robiłam test). Za to pojawia się krew, w małych ilościach i nie stale a więc to nie okres. Jutro idę do lekarza ale może wcześniej dowiem się czegoś, jaka może być tego przyczyna.

Gość złota pantera
widzę, ze nikt nie ma takiej wiedzy :(

ja kiedys mialam takie problemy... rozna jesy ich przyczyna. U mnie hormony. Czasami tak sie zdarza (kiedy wyczynowo uprawialama biegi) ze z podowu przeciazenia organizmu, \"szalejesz\" z plamieniami. Nie bylo to zbyt przyjemne. Dlatego przypomnij sobie, czy w ostatnim czasie nie mialas duzego wysilku fizycznego.

Gość lusia-siusia
zrob badanie progesteronu, Lh, FSH, PRL i z wynikami idz do gina, ale znajac ich przepisze ci luteine na zatrzymanie plamienia bo masz za niski progesteron:) wiem bo sama tak mialam:)pozdrawiam

Gość złota pantera
Dzięki dziewczyny, sporu nie uprawiam więc nie mam zbyt dużego wysiłku fizycznego, za to z hormonami mam problem od dawna. I to pewnie tu powinnam szukać przyczyny