Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na na na na naaaaaa

Polki wcale nie sa najpiekniejsze,sa przecietne

Polecane posty

Gość na na na na naaaaaa

potwierdza to swiat! a wy dalej sie ludzcie,tak naprawde to nie mamy sie czym chwalic:O

Gość adam322
rosjanki sa ladne ale jak sa mlode pozniej sie tluste babsztyle robią ze zlotymi zebami

Gość egegge2
turczynki sa ladne

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Nie ma przystojnych Polaków, nie ma dla kogo Polkom być ładnymi :p

Gość ja tez nie wiem skad sie
wzielo to przekonanie ze PolKI NAJLADNIEJSZE ...ONE SA PRZECIETNE :)

Gość ANETTE30
o gustach się podobno nie dyskutuje, ale skoro uważacie inaczej...:-)

Gość na na na na naaaaaa
zdziwisz sie,sama kobieta jestem:P prawda,rosjanki ladne,ale za mlodu,naladniejsze dziewczyny sa te mieszane,popatrzcie na final miss universe,sama ameryka lacinska i sliczne kobietki. tak apropos,to lesbijka nie jestem,staram sie byc obiektywna.

Gość egegge2
bo w szkocji sa ludzie o jasnej karnacji i dlatego tak nie ciekawie wyglądaja tak jak faceci z norwegii,szwecji,brwi maja biale i wlosy .

Gość kleniaaaaaaa
Polki wcale nie są brzydkie.Ostatnio byłam w Niemczech i powiem szczerze,że tam dopiero są paskudy.Większość to zaniedbane,spasione babsztyle.Więc nie narzekajmy i cieszmy się z tego co mamy.

Gość egegge2
a jakie węgierki sa paskudne ,tez bylam w niemczech a tam w co po niektorych miastach sa same madziarki w wiadomych celów oczywiscie -okropnie brzydkie jakies takie cyganskie twarze

Gość comtessa
może nie ma w Polsce powalających piękności ale mniejszy jest u nas odsetek szkaradnych kobiet jakie często można zobaczyć za granicami kraju. Polki są ładne i jak na dość małą zasobność portfeli zadbane, wiem bo kiedyś sporo podróżowałam.

Gość na na na na naaaaaa
ale ja nie mowie,ze sa brzydkie,tylko,ze PRZECIETNE i nie rozumiem tego zachwytu nad polkami,widze w uk jakie polki chodza po ulicach,odrosty,stare jeansy,adidasy:O,moj facet stwierdzil,ze dopoki mnie nie poznal wlasnie takie polski widzial i rowniez nie rozumial zachwytu nad nami. my poznalismy sie w pracy,wiec widzial mnie w gajerku i szpilkach,ale na codzien sama przecietna jestem.

gegge - ale nie chodzi o jasną karnacją, tylko ponoć są zaniedbane, mają brzydką cerę, wyglądają na więcej lat niż mają, no i właśnie są grube, bo tam wciąż pada deszcz i mają tłustą kuchnię.

Gość egegge2
LeśnySłodziaczek -no moze masz racje nie bylam w szkocji ,ale we wloszech np.tez mloda wloszka to ladna do 26 lat,a pozniej co druga to gruba,tak slyszalam ale niewiem

Gość na na na na naaaaaa
a polki to co,grubie sie nie robia?no bez przesady:O

Ja ostatnio byłam w knajpce i wpadli jacyś turyści z Anglii. :D Było tam sporo dziewczyn, przedział wiekowy ok. 17-21 lat i oprócz nich jakieś babki w średnim wieku. Jakie wnioski? Te młode dziewczyny baaaaardzo przeciętne, dziwnie ubrane, zero gustu. A te starsze kobietki grube, wręcz otyłe szczególnie od pasa w dół. Ja wiem, że to było tylko 20 kilka osób i nie mogę powiedzieć, że cała Anglia jest brzydka i zaniedbana, ale na tym przykładzie już jakieś wnioski można wysunąć. ;) A w Polsce jest bardzo dużo ładnych dziewczyn oraz przeciętnych. :D

Gość adelajdkas
no to co te angielki jedzą skloro są takie grube ,ale amrerykanki to juz chyba pod względem otuylosci to powinny byc wpisane do ksiazki guinnesa

nie co jedza,tylko jak jedza,jedza tlusto i pozno,kebaby o 3 nad ranem po imprezie,mcdonalds w czasie lunchu,bo szybciej,duze ilosci wina po pracy itd w pl mamy inny styl jedzenia,kolacyjki zazwyczaj male i nie pozno,w ciagu dnia duzy posilek,po prostu jest inaczej i mimo,ze jemy duzo smazonego,nie tyjemy,bo nie jemy tego pozno. ale napmieszalam.. a polki sa przecietne,taka prawda

Gość bromek
Dnia ‎2008‎-‎07‎-‎15 o 12:18, Gość kleniaaaaaaa napisał:

Polki wcale nie są brzydkie.Ostatnio byłam w Niemczech i powiem szczerze,że tam dopiero są paskudy.Większość to zaniedbane,spasione babsztyle.Więc nie narzekajmy i cieszmy się z tego co mamy.

Tak. Niemcy to jedyny kraj na świecie, w którym mężczyźni są ładniejsi od kobiet.