Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucie

Moze ktos przemowi mi do rozsądku?!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziwne uczucie

mam wspanialego faceta, kochamy się, swiata poza soba nie widzimy, ale ja nie moge zapomniec o tym, ze on kogos wczesniej miał. Dla mnie jest on tym pierwszym i sama mysl, ze mogl kochac sie z inna kobieta doprowadza mnie do szalu!!! pomozcie, jak przestac o tym myslec??prosze!!!!!!

nie ma sposobu:( nie da sie takich rzeczy zapomniec:9 jest mi przykro masz 2 wyjscia zycie z ta mysla lub rozstanie i znalezienie nowej miłosci

Gość dziwne uczucie
ok, potrzebuje takich slow!!!!!!!!

Gość musztarda
A musisz ciągle to rozpamiętywać i analizować. Czasem się zastanawiam, dlaczego tak ważna jest cielesność i ten pierwszy raz. :) Jakie to ma znaczenie tak naprawdę. Cnota lub jej brak ma warunkować szczęście, miłość i zaufanie, partnerstwo, oddanie, poświęcenie i inne takie? Chyba dziwna jestem, bo dla mnie to nigdy nie miało znaczenia. Nawet nie wiedziałam ile lasek przed mną mieli moi faceci. Nigdy o to nie pytałam.

Gość dziwne uczucie
do brat niedzwiedz zastanawialam sie nad tym, czy nie zrezygnowac z tego uczucia, chociaz bardzo go kocham i nie wiem czy potrafilabym zyc bez niego, a z drugiej strony meczy mnie ta mysl od kilku miesiecy i nie dziala konstruktywnie na nasz zwiazek!! nie wiem, ktore rozwiazanie byloby lepsze!! wiem, ze mial prawo szukac sobie milosci, jest starszy ode mnie o 7 lat, tylko czemu to tak boli???

Gość musztarda
ale ja nie moge zapomniec o tym, ze on kogos wczesniej miał. Przecież napisała, że wcześniej.

Gość dziwne uczucie
nie, nigdy mnie nie zdrazdil!!! robi wszystko bym nie myslala o tamtych.nie watpie w jego uczucie, ale sama mysl ze mogl byc z kims tak blisko....!!! miał dwie przede mna, ostatnia 2 lata przed tym jakmnie poznał. nie powinnam mniec o to pretensji, ale siebie nie oszukam-bo je mam

Gość musztarda
Jak jeszcze przez kilka miesięcy będziesz Mu ciosała kołki na głowie, to nie będziesz miała dylematu. Sam od Ciebie odejdzie. Ile czasu ma Cię zapewniać, że Jesteś jedyna, a przeszłość się nie liczy? Chcesz rozpamiętywać, to faktycznie zostaw Go i znajdź takiego, który będzie cnotliwy. Tylko Ty już nie Jesteś dziewicą, łatwo więc nie będzie.

nie, nigdy mnie nie zdrazdil!!! robi wszystko bym nie myslala o tamtych.nie watpie w jego uczucie, ale sama mysl ze mogl byc z kims tak blisko....!!! miał dwie przede mna, ostatnia 2 lata przed tym jakmnie poznał. nie powinnam mniec o to pretensji, ale siebie nie oszukam-bo je mam ło ranyyyyyyyyyyyyyy to gdzie jest problem?..raczej nie powinno cie to obchodzic ze miał inne kobiety przed toba...gdzie ty widzisz tu problem.Koles jest starszy od ciebie wiec to jest jak najbardziej naturalne ze spotykał sie przed toba z innymi...gorzej by było jak by tego nie robił i wieku lat np 30 była bys jego pierwsza,....wrzuc na luz...

Gość dziwne uczucie
BEZEDURY moze masz rację!!sama mowie sobie czasami, daj spokój, to bylo kiedys, czy warto przejmowac sie tym co bylo, skoro mam faceta, ktory z milosci jest wstanie zrobic dla mnie wszystko i ja dla niego!! ja tylko dziewczyny chce waszego spojrzenia na to wszystko, mozecie mnie zjechac, potrzebuje opini kogos z zewnatrz

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
opinia z zewnątrz moja i szczera autorko kwalifikujesz się na wizyty u psychologa, albo na zabawę w piaskownicy. to co masz w głowie to są chore jazdy.

Bezedury:* Autorko- młoda jeszcze jesteś;) daj sobie na luz, za 10 lat będziesz się śmiała sama z siebie:D

Gość dziwne uczucie
no walsnie, chyba jestem za mloda na taki zwiazek, tyle ,ze on trwa juz 4,5 roku... a z tym wybzykaniem- BRACIE NIEDZWIEDZU-cos jest, mozejak sama bylabym z przeszloscia, to na jakiej podstawie moglabym miec pretensje do partnera o to ,ze byl z kims innym!

Gość mam ten sam problem
moj facet ma 25 lat, przede mna mial 3 kobiety... (jestesmy razem od roku) i wydaje mi sie ze to strasznie duzo i czasem sie go brzydze ze sie tak szmacił zwlaszcza ze jeszcze mlody jest :O

Gość dziwne uczucie

Gość dziwne uczucie
tez czasami tak o nim pomyslalam! chciaz moj mial 26lat jak sie poznalismy. jedna mial niecaly rok jak mial okoloo18lat, a druga przez 5-miesiecy jak mial 23 lata,mial prawo szukac sobie milosci, nie robil tego na sile, poprostu nie trafial na odpowiednia osobe, do momentu kiedy nie spotkal mnie:) jestesmy 4,5 roku razem on jest moim pierwszym i od jakiś 4m-cy, zaczelo meczyc mnie to , ze kogos miał !!! z jeden strony to zalezy jakie te poprzednie zwiazki byly??moj mowi, ze byly bo byly, a tak naprawde to dopiero ze mna odkrywa co to znaczy byc z kims, zaowno w zyciu jak i w lozku. Moj nigdy z zadna nie byl na wakacjach, pod namiotem, na ogniskach, w kosciele, nie spedzal swiat, a nawet sex byl bardzo, ale to bardzo ubogi!!! nie wiem jaka sytuacja byla u twojego??!!

Gość dziwne uczucie
BEZEDURY nie masz tego problemu, i nie rozumiesz tego, bo podejrzewam,ze twoj facet nie jest dla ciebie tym pierwszym, bo ty tez wczesniej to robilas z kimsinnym, wiec dla ciebie taka sytuacj ajest jak najbardziej normalna- z calym szacunkiem do twojej osoby, nie oceniam Cie.!! tylko jak wczesniej napisalam, jak sama bym to robila wczesniej, to taki problem by dla mnie tez podejrzewam nie istnial!!!

ja wiem ze to bardzo trudne,zwłaszcza jak jeszcze jest dziecko tym bardziej o wszystkim przypomina,ty jestes w lepszej sytuacji.poprostu nie myśl o tym,po co rozpamiętywac cos co było kiedys,lepiej zyc dniem dzisiejszym,bez rozdrapywania ran.

Gość zwlaszcza ze go kocham
bardzo, i potencjalnie mogłabym spedzic z nim reszte zycia... wiec boli mnie to, ze on bedzie dla mnie pierwszy i ostatni, wyjatkowy, natomiast on juz wczesniej nie szanował za bardzo :O i niby rozumiem ze nie byl wtedy ze mna, ze nie wiedzial ze mnie spotka... ale niesmak pozostaje :(

Gość to jest problem
miałam faceta, który przede mną spał z inną laska i powiem ci że ja sobie z tym nie poradziłam ciągle nawet gdy mnie dotykał myślałam o tym jak było z tamtą to jest okropne pewnego dnia powiedziałam nie bo po prostu nie mogłam tak dłużej choć kochałam go jak nikogo wcześniej ale myśl ze byl ktos przede mną była silniejsza teraz mam najwspanialszego chlopaka na świecie i jestem naprawdę szczęsliwa. Musisz spokojnie przemyśleć sobie tę sytuacje bo być moze myśl o tamtej nie pozwoli ci życ bedą klótnie awantury bo co innego jakbyś i ty kogos miala wcześniej ale życze powodzenia i siły

Gość dziwne uczucie
nie wiem czemu wczesniej mi to nie przeszkadzalo, dopiero po 4 latach bycia z nim!!, moze poprostu teraz kocham go jeszcze bardziej i to boli jeszcze bardziej, albo gdzies tam w glowie zapal mi sie kontrolka checi, sprobowania czegos inneg-nie wiem!!!!!???

Gość kasia99999
postaw sie na jego miejscu jakby sytuacja byla odwrotna

Gość dziwne uczucie
ze to ja mialabym kilku przed nim a on nie?!! myslalam, o tym, i gdyby mi to wypominal czylabym sie jak zurzyta szmata. bardo by to bolalo!!nie moja wina, ze nie trafialam na tego odpowiedniego! widzisz, teoretycznie rozumiem.

Gość dziwne uczucie
z drugiej strony to zawsze ja mialam to co chcialam, i nie moge pogodzic sie z tym ,ze inna wie jak to jest w lozku z moim facetem!!!!!!

Gość Do Dziwne uczucie
Jak sie nie zmienisz, szybciutko bedziesz miala ten problem z glowy. Facet cie zostawi i po klopocie. WIDOCZNIE DLA CIEBIE TE BYLE SA WAZNIEJSZE NIZ TO, ZE TY JESTES DLA NIEGO NAJWAZNIEJSZA. Masz posrane we lbie, jak ruski czolg w bebechach.

no, jeżeli się kogoś kocha to przeszłosć nie powinna mieć wpływu. Ale - tu do facetów - czemu TO WAM tak przeszkadza przeszłość dziewczyny??? Sami chcecie być tymi pierwszymi i dziwicie się że dziewczyny też by tak chciały. Do autorki - albo się z tym pogodzisz albo daj sobie i chłopakowi spokój...