Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucie

Moze ktos przemowi mi do rozsądku?!!!!!!!!!

Polecane posty

no, jeżeli się kogoś kocha to przeszłosć nie powinna mieć wpływu. Ale - tu do facetów - czemu TO WAM tak przeszkadza przeszłość dziewczyny??? Sami chcecie być tymi pierwszymi i dziwicie się że dziewczyny też by tak chciały. Do autorki - albo się z tym pogodzisz albo daj sobie i chłopakowi spokój...

Gość Cię swędzi i tyle w temacie
Rutyna się wdala i szukasz pretekstu do skoku w bok. Te babskie kontrolki... Niech ci się halogen zaświeci, że z ciebie durna małolata. Daj facetowi pożyć. A takiego bez wcześniejszych nie znajdziesz. Chyba, że w przedszkolu.

Gość dziwne uczucie
kocham go najbardziej jak mozna!!i co z tego?mowicie, ze jak sie kocha to to nie ma znaczenia, a ja uwazam ze jak sie nie kocha to nie ma to znaczenia bo predzej czy pozniej i tak znjade sobie innego, wiec po co tracic czas. a ja go kocham, i moglabym spedzic z nim reszte zycia bo to ten facet. a co, mam go zostawic i jak ktos ujal "wybzykac sie" i wrocic jak gdyby nigdy nic, ze przemyslalam sobie wszytsko, jak nie blismy razem i wiem, ze bez Ciebie zyc nie moge!!!

Gość ty kochasz siebie
i swoje nim zauroczenie. gdybys go kochala, jego wczesniejsze panny zapomnialabys tak, jak on zapomnial.

Gość dziwne uczucie
a czy ktos taka sytuacje miał? czy poprostu nigdy o tym nie myslalyscie?