anette20 0 Napisano Lipiec 15, 2008 czy ktos byl skazany na Maskę ortodontyczną (MASKA DELAIRE\'A, wyciąg doprzedni)????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajacynkaa 0 Napisano Luty 27, 2009 ja niestety od dziś jestem :/ i mi się to niestety nie podoba, ale wolę się pomęczyć i mieć później ładne zęby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghreg 0 Napisano Marzec 6, 2009 Ja też się z nią już męczę podnad miesiąc, a na razie żadnych efektów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfn1985 Napisano Wrzesień 6, 2010 Witam! Mam do sprzedania taka maske Nosilem ja pol roku i jest mi juz niepotrzebna Po co przeplacac u urtodonty Koszt takiej maski jest duzy Sam na nia wydalem 750zł Zapraszam na link mojej oferty : http://allegro.pl/maska-ortodontyczna-maska-twarzowa-najtatniej-i1219000008.html Wiecej szczegolow moge takze opisac w email, prosze pisac i zadawac pytania sfn@interia.eu ZAPRASZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfn1985 Napisano Wrzesień 21, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfn1985 Napisano Wrzesień 21, 2010 zakupilem maske u ortodonty za 450 zl Przepraszam za pomylke w wczesniejszm poscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach