Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rrrrrrrrrr

moj pies ciagle lize sobie lapy...

Polecane posty

Go艣膰 rrrrrrrrrr

zaczyna mnie to dobijac w nocy nie da sie spac bo slychac jego mlaskanie:O obrzydza mnie to... tej nocy prawie wogole nie spal tylko gryzl lapy...glownie tylnie...dodam ze kilka tyg temu mial zapalenie ucha i dostalismy od weterynarza krople....i mu przeszlo a teraz te lapy:O co to moze byc?? jakas alergia czy co??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to moze byc wszystko
jak ktos tu napisal: grzybica, alergia itp... A najlepsze, ze wet tez nie wie (moj pies tez tak ma) :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvvvv
to mo偶e by膰 psia choroba sieroca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂ota pantera
Mo偶e mie膰 za d艂ugie pazury i jak chodzi to go boli

Udost臋pnij ten post

najprawdopodobniej ma swiad, konieczna masc przez min. 2 tygodnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bssfdbdfb
mo偶e te偶 sprawy nerwicowe i w sumie nic dziwnego, skoro opiekun pisze 偶e go to obrzydza :S 偶ycz臋 ci, tak gor膮co, od serca, 偶eby艣 ty by艂a chora i wszystkich dooko艂a to obrzydza艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama krecika
Krecik tez intensywnie lize 艂apy az sa mokre plamy na 艂贸zku..nie ma widocznych ran ani stupow nic, po prostu intesywnie je czysci. mnie to n ie obrzydza!!! tylko martwi, bo moze to ma podloze nerwicowe? Krecik am 14 lat z czego 10 lat spedzil w schronisku martwie sie i ide z tym do weta

Udost臋pnij ten post

wczoraj te偶 prosi艂am was o jak膮艣 rad臋 w sprawie psa,ka偶dy mnie ola艂,ale na jakie艣 durnoty ka偶dy odpisuje,a teraz m贸j pies jest pod艂膮czony do kropl贸wki,a o 15 ma operacj臋.Dzi臋kuj臋 wszystkim za pomoc

Udost臋pnij ten post

wczoraj te偶 prosi艂am was o jak膮艣 rad臋 w sprawie psa,ka偶dy mnie ola艂,ale na jakie艣 durnoty ka偶dy odpisuje,a teraz m贸j pies jest pod艂膮czony do kropl贸wki,a o 15 ma operacj臋.Dzi臋kuj臋 wszystkim za pomoc Czy Ty jeste艣 zdrowa na umy艣le? Obwiniasz ludzi z kafe o to, 偶e Tw贸j pei jest ci臋偶ko chory :o 偶al

Udost臋pnij ten post

grey eyes-mo偶e ty masz co艣 z m贸zgiem nie tak,je艣li go w og贸le posiadasz-prosi艂am o rad臋,wsparcie,zreszt膮 co b臋d臋 tobie t艂umaczy膰-chcesz to przeczytaj moje posty z wczoraj

Udost臋pnij ten post

m贸j kolega weterynarz m贸wi, 偶e to taka nerwowa psia metoda "zalizania" b贸lu, cos go musi bardzo bole膰 i stara si臋 lizaniem 艂apek ten b贸l jako艣 zwalczy膰. Co mo偶na poradzi膰, mo偶 jakie艣 szczeg贸艂owe badania weterynaryjne.

Udost臋pnij ten post

a wracaj膮c do tematu mo偶e by膰 to alergia, moja suczka cz臋sto gryz艂a 艂apki, mia艂a cz臋sto jakie艣 problemy sk贸rne :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nude nussle
to mo偶e by膰 nerwicowe te偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gg554
nudzi mu sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 palalaka
heh m贸j te偶, ale przednie :P Ma bia艂e futerko, troch臋 przykurzone... 艂apy si臋 a偶 艣wiec膮, tak je czy艣ci :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anula260485
mysle ze tu mowa o pazurkach ma pewnie d艂ugie i go bola przy chodzeniu albo cos mu tam wlaz艂o zobacz

Udost臋pnij ten post

Jak to du偶y pies, to mo偶e mie膰 problemy z sercem. Ostatnio ogl膮da艂am jaki艣 program o psach i m贸wili, 偶e jak pies li偶e 艂apy to to mo偶e by膰 serce, bo krew nie dociera do ko艅ca 艂ap i co艣tam si臋 w nich odk艂ada i dlatego psa 艂apy bol膮.

Udost臋pnij ten post

przecie偶 autorka pisze, 偶e piesek mia艂 zapalenie ucha 艣rodkowego. Pewno ma niedoleczone i go boli, i lizaniem chce zag艂uszy膰 , bolenie. Takie s膮 psie zwyczaje i zachowania, trudno by odpowiedzia艂, wizyta u weterynarza wskazana.

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie o to chodzi, 偶e li偶e 艂apki, stara si臋 odwr贸ci膰 uwag臋 by pewno w tej jego psiej g艂owie , lizaniem 艂apki, odwraca uwag臋 od bol膮cego ucha. M贸j piesek jak mia艂 zapalenie ucha w lato, to w ogr贸dku 艂apkami wygrzebywa艂 piach i ch艂odzi艂 sobie bool膮c膮 g艂ow臋.

Udost臋pnij ten post

bmblondyn no ale co艣 robi艂, ze tak powiem z g艂ow膮 :P moja jak miewa艂a zapalenie ucha drapa艂a si臋 i piszcza艂a przy okazji :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buldo偶ek
Cos w tym jest! Mam buldo偶ka, kt贸ry obecnie przechodzi zapalenie uszu. Zauwa偶y艂am, ze od paru dni tak intensywnie li偶e 艂apy, 偶e a偶 mnie to denerwuje. Tylko, 偶e jeste艣my ju偶 prawie po leczeniu, tabletki, krople, codzienne czyszczenie i my艣la艂am, ze najgorsze mamy ju偶 za sob膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DesireGTI
w艂a艣nie od paru dni moja jamniczka nie potrafi wchodzi膰 po schodach, ma 8 lat. Od paru dni te偶 le偶y smutna, piszczy czasem, ogon podkulony, na schodach trzeba j膮 nosi膰. Jak si臋 po艂o偶y, to co chwile zmienia pozycj臋, wierci si臋, nie umi sie u艂o偶yc. Cos j膮 boli, chyba kr臋gos艂up czy co艣. I te偶 juz pare dni zauwa偶y艂am, 偶e sytasznie sobie li偶e 艂apy, a偶 gry藕ie czasem a偶, a pazury mia艂a obcinane z miesi膮c temu. Te偶 kto艣 mi ju偶 m贸wi艂, 偶e to przez to, 偶e psu brakuje witamin, albo 偶e go co艣 boli. Jutro do weterynarza!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lizanie 艂ap psa nie musi oznaczac choroby sk贸rnej, mo偶e to by膰 powodem nadwagi b膮dz wieku psa i wtedy zaczyna liza膰 艂apy bo bola go stawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a je偶eli pies gryzie 艂ap臋 do krwi b膮dz nawet do ko艣ci (a takie zachowanie nie jest spowodowane 偶adn膮 chorob膮) trzeba zmieni膰 karm臋 dla ps贸w na inna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam podobny problem w nocy nic innego nie s艂ycha膰 tylko mlaskanie,zastrzyki bra艂a,ma艣ci膮 艂apy smarowa艂am pomog艂o na chwilk臋 ,my艣l臋 偶e to ze z艂o艣ci bo ostatnio cz臋艣ciej zostaje sama w domu :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j peki艅czyk jak liza艂 natr臋tnie 艂apki mia艂 za d艂ugie pazurki i to nie te, kt贸re si臋 艣ciera schodz膮c, tylko ten jeden od wewn臋trznej str 艂apki. Ura偶a艂 go i wbija艂 mu si臋 w poduszeczk臋. Z reszt膮 autorko, forum na Kafe nie jest odpowiednim miejscem na takie porady, bo raczej nie spotkasz tu weterynarza, kt贸ry obejrzy Twojego psa. A odwlekanie tylko pogorszy spraw臋

Udost臋pnij ten post