Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa1122

czy facet zdradzający swoje byłe może być wierny...

Polecane posty

grunt to dobrze zainwestować uczucia, ale jak mamy być pewni w co inwestujemy, skoro prawdziwa natura człoweika odzywa się dopiero po jakimś czasie. :( Spadły różowe okulary... motyle zdychają... zawsze

Gość Obawiam się że nie będzie
Nowa, ja próbowałam ostrzec jego kobietę, ale ona uznała, że to wszystko z zazdrości. Więc zycie psuje sobie na własne życzenie... A na marginesie, oni są razem chyba od kwietnia, Wy 3 m-ce, więc też się zgadza... ale NIE BYŁ ŻONATY, NIE MA DZIECI

Gość krople do oka
Nowa, nie zdychają... jakbyś tak na spokojnie i uczciwie odpowiedziała sobie na pytanie, czy juz na początku miałas wątpliwości, to byś wiedziała, że WIEDZIAŁAŚ OD POCZATKU, ale dałas sie wciągnąć, bo potrzebowałaś tego, bo miał podejście, bo.... sto innych powodów.

Gość Obawiam się że nie będzie
Będą jeszcze motyle... ja myślałam, że jest mi z nim cudownie, że tak będzie zawsze... ...po czasie zrozumiałam jak mnie wykorzystywał... ...i że szybko zaczęłam się dla niego poświęcać - a moje potrzeby pozostały nie zaspokojone...

mnie niestety nikt nie ostrzegał, sama przejrzałam na oczy, dzisiejszy dzień cały na Kafe i widać jakie są odpowiedzi... czasami potrzeba potwierdzenia u kogoś kto nas nie zna, tak jak Wy

ehhh, i jak teraz iść do domu i spojrzeć mu w oczy...... coż. Do jutra ja zmykam... pozdrowionka i dziękuję za wspólnie spędzony dzień...

Gość krople do oka
Trzymaj sie ciepło i pamietaj: myśl o sobie:)...

Gość Energiczna 30 latka
Przygotuj się na walkę. Jeśli jest czarujący i inteligentny, bedzie miał logiczne, prawdziwie brzmiące argumenty.

Gość krople do oka
Tak Energiczna, racja... tylko, że Nowa powinna pamiętać, ze kazde słowo, którym będzie probował ja zatrzymac, omamić, to KŁAMSTWO I PRÓBA MANIPULACJI... pewnie pojawi sie "miłość", "kocham" itp., ale będa to pewnie tylko słowa, którymi będzie chciał ja zatrzymać... a nic nie będą miały wspólnego z uczuciami... zapewne wielu kobietom tak mówił.

Gość krople do oka
Hej nowa i jak dzisiaj? mam nadzieję, ze lepiej:)

Gość Energiczna 30 latka
Właśnie o to samo chciałam zapytać. Mam obawy, że może nie starczyło jej siły woli by zerwać... a myslę, że powinna

Gość krople do oka
nowaaaaaaaaaaa..... mam tylko nadzieję, ze wszystko OK Pozdrawiam:)