Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safdwetf

angina, krostki

Polecane posty

Gość safdwetf

mam anginę :o i porobiły mi się w buzi takie krostki bolą jka cholera, język, dziąsła :( za zębami mam jedną taką bolesną biała czy moglabym ją przebić odkażoną igłą i przetrzeć spirytusem czy amolem? czy nie wolno, a może mi się rozpaprze więcej takich? proszę o pomoc :(

Gość nie wolno
nie wolno przekłuwać i dotykać, płucz hascoseptem, albo szałwią, albo smaruj Dentoseptem A, idź po poradę do apteki, jaki antybiotyk bierzesz na anginę?

Gość safdwetf
mam ospen i flumycon

Gość safdwetf
dzięki, może spytam w aptece co mogłabym z tym zrobić :( bo dzisiaj to juz boli okropnie :(

Gość nie wolno
No to dobrze, stosuj się do zaleceń lekarza. Ja polecam ci ten Dentosept A do smarowania, albo Hascosept do płukania, działają znieczulająco. Możesz też smarować Sacholem. Idź do apteki, a tam ci coś doradzą, po co się męczyć z bólem, na pewno to utrudnia jedzenie.

Gość safdwetf
no właśnie przełknąć, tobym nic nie przełknęła :( :( dzięki za pomoc

Gość dentosept polecam polecam
chociaz powiem ci szczerze kup sobie tantum verde, takie wlasnie to pryskania w sprayu kosztuje ok18-20zl warto zainwestowac ja mialam 2 razy, w tym raz taka gigantyczna i po 3-4 psikach byla ulga, a na nastepny dzien juz byla plaska i baaardzo szybko mi zeszla. to jest CUD srodek !!

Gość dentosept polecam polecam
i dodam ze polecil mi to lekarz:) wiec nie sa to moje jakies sprawdzone spsosby babci:)

Gość safdwetf
czyli lepiej tantum verde czy ten dentosept?

Gość safdwetf
no nic, mama wróci to spyta w tej aptece bo ja tu nie wyrobię :( jezyk mi zawadza tak :(

Gość safdwetf
dzięki

Gość dobrze mówie
Powiem waże cudem świta jest tamtum verde a jeśli czasami nie możesz mówić to weź czosnek z miodem i rozcięczcie z ciepłą wodą wody nie może być dużo tylko musi być mało.:)