Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Uroczyste powitanie Psełdonima.

Polecane posty

Gość Psedłonim
Wiesz co, Palola, ja chyba czasy "muzyki młodzieżowej" mam już definitywnie za sobą. A co czwórka dzieciaczków, to czwórka.

Gość Psedłonim
P. Justynaaa, poproszę o konkrety. Co to za osobistość? Bardzo się zakochałaś? Kiedy Ci minie?

Psedłonim, jak to ukradł? to zdaje się jest w naszym kraju karalne Justys, Psedłonim raczej powinien znaleźć kobietę, która się w nim nie zakocha, bo i in nie ma takiego zamiaru, więc nie to mi chyba pozostaje :-) Brat, wtopiłeś i nic na to nie poradzisz

in=on a gość z Leszczy faktycznie jest bardzo fajny :-) Psedłonim, jak Ty chcesz mieć idealną kobietę, która będzie 4 razy w ciąży? myśl trochę bardziej reaalistycznie

Gość Psedłonim
A kto się upiera, Palola, że kobieta w ciąży nie wygląda pięknie?

Gość Psedłonim
Psedłonim powinien znaleźć sobie taką kobietę, która będzie spełniała postawione jej oczekiwania.

Tak, ma to swój niewątpliwy urok, ale już nie jest tak urokliwie, jak sie notorycznie nie dosypia przy niemowlaku no chyba, ze to sa wyjątkowe niemowlaki, takie jak miała moja siostra, szczególnie jedno z nich ale to chyba naprawdę ciężko o takie w przyrodzie

Gość Psedłonim
Ciężko nie ciężko, trzeba się o nie starać. Trzeba o nie zabiegać. Palola? Chcesz mieć dzieci?

Gość Psedłonim
Cześć, kolego, cześć. :-)

Psedłonim chyba mogę osobiste pytanie w związku z pewną dozą zażyłości kafeteryjnej, w którą już weszliśmy ile kobiet do tej pory wstępnie zbliżyło sie do wzorca spełniającego Twoje wymogi? Brat, jakoś to będzie, najważniejsze, ze to nie powoduje trwałych uszkodzeń na zdrowiu i uszczerbków finansowych takich jak np wyjście do kasyna, czy zakupy większych ilości papierosów lub alkoholu

Gość ten pan P
to ma dopiero zelazna wole

Gość Psedłonim
Zgadza się, bardzo żelazną wolę! Jestem przecież mężczyzną, a nie jakąś rozlazłą babą!

Psedłonim, może i bym chciała, nie myślę o tym zbyt intensywnie, jdnak na pewno nie czworo

Gość Psedłonim
W zasadzie, Palola, to żadna. Najbliżej była Ryba, ale i ona się w końcu wycofała, uznając, iż nie jest w sanie wydolić. A Ty wiesz, jaki kiedyś jazgot podniosły obywatelki na skutek upublicznienia mojej listy? Uznały, że szukam sobie Luksusowej Kury Domowej. :-) A najbardziej nie mogły znieść mojego oczekiwania odnośnie znajomości języków obcych oraz wymagań edukacyjnych.

Gość Psedłonim
Tu nie trzeba myśleć, ale robić. Ile zatem byś chciała? Pięcioro?

Gość ten pan P
eh... jakowes miekutkie te Twoje zelazo

Gość ten pan P
ale zo sie nie zrobi dla kobiety......polaola ;)

Hm... jakiś miesiąc temu wpisałam tutaj w odpowiedzi na pytanie jaki inny poza swoim zawodem mogłabym wykonywać coś w stylu, ze mogłabym być nowoczesną gospodynią domową zarządzającą służbą i usługodawcami takie postawienie sprawy chyba raczej nie kwalifikuje się na kurę domową Cóż takiego miała sobie do zarzucenia wspomniana Ryba, brak znajomości któregoś języka obcego?

---> ten pan P Pan P rozmawia w podobnym stylu z każda nowo poznaną kafeteriuszką, węię nie ma co za bardzo ;-) Psedłonim, juz wiem Ryba nie chciała mieć piątki dzieciaczków :-D

Gość Psedłonim
:-) A właśnie, że nie, Palola. Ryba uznała, że nie da rady ale konkretnego wytłumaczenia nie przedstawiła.

Gość Psedłonim
takie postawienie sprawy nie kwalifikuje w żadnym wypadku na kurę domową, Palola. A Ty wiesz, że kiedyś przedłożyłem propozycję objęcia przeze mnie roli LKD (Luksusowego Koguta Domowego) w zamian za dach nad głową, wikt i opierunek, oferując całe mnóstwo atrakcji. I wyobraź sobie, także nie znalazłem żadnej chętnej...

Gość Psedłonim
Dziękuję, p. Justynaaaa. Rozumiem, że jest trwałe i się nie zmieni przynajmniej przez całą dobę! A tak się mówi o nietrwałości nowoczesnych związków...

Justys, liczysz ze on się dla Ciebie rozwiedzie? :-D Psedłonim, no to cóż powiedzieć, nie znam Ryby, jestem względnie skromna, jeszcze nie koniec dnia, więc chyba się nie mogę ustosunkować, bo nie miałam dokładnie czasu na te analizy ;-)

o, Justys może być pomocna, bo widać, że sporo o Tobie, Psedłonimie, wie :-D no to jak to, Justys, mówiłaś, ze nic mi nie zostaje tylko zainteresować się Psedłonimem, które to zajęcie i tak jest skazane na niepowodzenie, żeby mi jakoś zająć dłużący się czas? ;-)

jeszcze coś, nie dziwię się, ze ne było chętnych na LKD my kobiety jesteśmy po prostu zbyt uczuciowe :-P

Gość Psedłonim
Ale, Palola, funkcja LKD przewidywała również pełne zaspokajanie emocjonalnych potrzeb kobiety...

Psedłonim, a jak to by miało wyglądać od strony emocjonalnej biorąc pod uwagę Twojego zastrzeżenie o nie posiadaniu zamiaru zakochiwania się? :-) no chyba, ze nie wykluczasz ewentualnych okoliczności specjalnych pociągających za sobą wyjątki, czyli odstępstwa od reguły, czy tam przyjętej zasady ;-)

koniecznie się zgloście i dajcie cynk kiedy bedziecie w TV albo po znajomości zorganizujcie mi i Psedłonimowi wejściówki dla publiczności ;-)