Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Uroczyste powitanie Psełdonima.

Polecane posty

Gość Psedłonim
NIe chce mi się wyjaśniać, Palola, bo wątek bardzo rozległy. Chyba że Ty byś była zainteresowana moją propozycją. Wtedy zadam sobie trud rozwikłania Twoich wątpliwości.

Gość Psedłonim
(NIe, p. Justynaaa. Mnie robienie kariery gwiazdy telewizyjnej nie interesuje. Źle się czuję przed kamerami. :-)

Gość Psedłonim
He, he, he... Nic nie trwa wiecznie, P. Justynaaaa. Ale wnet się przecież pocieszysz...

Psedłonim, ja jestem zainteresowana takim ciekawym kluczenim po meandrach ludzkich emocji :-) ale jest jedno ale, mianowicie moje zainteresowanie taką wymianą "usług" byłoby utrudnione ze względu na fakt, że mój dach nie znajduej się w Prusach Wsch a Ty musisz przeciez pilnowac swojej posiadłości, zresztą rano o coś innego się umawialiśmy, więc sporo tu ogólnie nieścisłości chyba za mało konkretnie podchodzimy do sprawy ;-)

Gość Psedłonim
Zgadza się, Palola. Ty zdecydowanie za mało konkretnie podchodzisz do sprawy. A masz pole wyboru. Mogłabyś zostać moją małżonką, pod warunkiem spełnienia wiadomych oczekiwań albo ja mógłbym objąć funkcję Luksusowego Koguta Domowego, gdybyś uznała, że tak będzie lepiej. Brać i wybierać, Palola.

Gość Psedłonim
(Poza tym, Palola, myśmy tu napomknęli nie i ludzkich, ale o kobiecych emocjach. :-)

I ja sobie nie zdawałam sprawy z takich możliwości wyboru! jednak nie zapominaj, ze ja nie skończyłam się zastanawiać nad swoimi przymiotami i wciąż nie mam pełnego obrazu sytuacji dodatkowo, Ty również pozostawiasz wiele nieodkrytych elementów, więc znowu czas płynie, i te słowa, słowa, słowa ... ;-) na razie idę pomyśleć co i jak, a ty tez może pomyśl co i jak :-)

czytam dwa razy swoją powyższą wypowiedz, i stwierdzam, ze wciaż umiem lać wodę tak jak np. na niektórch egzaminach kiedyś ;-)

Gość Psedłonim
Miej się dobrze, Palola. Życzę owocnych rozmyślań. Poproszę jutro o relację, do czego doszłaś. :-)

Gość ten pan P
coś Pan P. jest dzisiaj nieco oschły

Gość ten pan P
proszę dać Polci szansę...;)

Gość Psedłonim
Udzielam się w innych miejscach a rozdwoić się nie mogę.

Gość Psedłonim
Ona dostała tę szansę, a nawet dwie szanse dostała.

Gość ten pan P
czy jest Pan wolny ? czy tylko tak na niby?

Gość ten pan P
To pytanie jest w imieniu ewentualnych wielbicielek Pana osoby

Gość Psedłonim
A jak Ty sądzisz?

Gość ten pan P
Nie wiem co mam sądzić,dlatego pytam.Czasem Pana podczytywałam,to tu ,to tam-ale raczej wyrywkowo.Stąd niewiedza. Wydaje się Pan,jako człowiek....całkiem ok.

Gość Psedłonim
Nie, maja mnie za oszołoma. :-) O czym koleżanka sama niezawodnie się przekona poznając mnie nieco bliżej. Ale nie dzisiaj. Ja już stąd muszą na miasto. Do widzenia. :-)

Gość ten pan P
Nie, maja mnie za oszołoma. O czym koleżanka sama niezawodnie się przekona poznając mnie nieco bliżej. ---co myślą tzw.oni lub reszta nie za bardzo mnie interesuje.Czytam i samodzielnie wyciągam wnioski. Niemniej,życzę wszystkiego dobrego ,także na niwie uczuciowej...to tak,gdybyśmy już się nie natknęli. p.s. nie szukam faceta,ale lubię poznawać świat innych ludzi,chocby przelotem....to info dla Polci,gdyby myślała,że coś tu chcę upiec dla siebie.

Gość ten pan P
ewentualnie..pieczony pstrąg mógłby być..;)