Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to juz było

długość związku a częstotliwośc seksu

Polecane posty

Gość może to juz było

może to juz było, ale czy u Was też jest tak, że częstotliwość uprawiania seksu jest odwrotnie proporcjonalna do długości trwania związku ??? u mnie było tak 1 rok - 30 x w miesiącu po 5 latach - 4 x w miesiącu po 10 latach - 1 x na 4 m-ce fuck chyba czas znaleźć sobie kochanicę???

lomatkoboskooooo serdecznie wspolczuje... serio raz na 4 miesiace ???? jak najszybciej kochanke znajdz !!!!!!! u mnie po 8 latach caly czas codziennie albo i lepiej :P na swoj temperament moglabym narzekac jedynie w kontekscie ze jest za duzy, natomiast moj malzonek to koles typu "ciagle mi malo", musze przyznac ze pod tym wzgledem dobralismy sie jak dwa ziarnka w korcu maku :P :classic_cool:🖐️

Gość marlut
15 lat stażu małż.2-3 razy w tygodniu.

Gość dla mnie za dużo
27 lat po ślubie pięćdziesiątka na karku a mojemu ciągle mało codziennie niekiedy dwa razy w ciagu dnia POMOCY dla mnie za dużo

Gość hrabia J#bacz
kur$a ale wam zazdroszczę ... ja jestem 4,5 po ślubie i nigdy nie robiliśmy tego za często... średnio robimy to z jej powodu 1, 2 góra 3 na miesiąc... a mam dopiero 32 lata... o ja pier%ole $%%$#$!! Gdyby nie dzieciak już dawno byłbym z inną... nie wiem czy ona jest głupia czy ślepa ... przecież niewyżyty 30to latek = prędzej czy później zdrada żony i znalezienie kochanki... albo seksprzyjaciółki... kiedyś zdrada wydawała mi się odległa jak Beta Centauri, dziś to sąsiadka z naprzeciwka...

Gość anett...
ja jestem niecały rok z moim facetem a on już coraz rzadziej ma ochotę, podczas gdy ja mogłabym codziennie... Z tego powodu są kłótnie i uprawiamy sex raz w tygodniu

Gość hehehe dobre, dobre :D
U nas od początku związku było duuuużo sexu i tak jest cały czas, niezależnie ile lat upłynęło.

Gość
u mnie po 4 latach związku 2 razy w tygodniu nie wiem czy to duzo czy mało ale mam depresje i słabe libido tak to bylo by wiecej pewnie

Gość hehehe dobre, dobre :D
2 razy to w ciągu dnia, kiedy jesteśmy zmęczeni. Jak wypoczęci dużo więcej.

Gość jdjsllojnbhhh
u mnie po 6 latach związku kochamy się 3-4 razy w tyg zaznaczam, że widzimy się tylko na weekend jak mam urlop to potrafimy i 3 razy dziennie:)