Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po 3dniach/

jak kobieta może sprawdzić czy już odbyła stosunek?

Polecane posty

Gość po 3dniach/

wiem głupie, ale tak po krótce: nie pamiętam co się ze mną działo, przez ostatnie 3dni... balowałam, była trawka, alkohol;/ kurcze, jestem dziewicą (mam nadzieję) ale cholernie się boję, że coś głupiego mogłam zrobić;/ czy jest jakaś metoda by to sprawdzić? wiem było to głupie, i nieodpowiedzialne:O ale teraz cholernie się boję, pomóżcie:(

Gość opil
sprawdz czy masz błone dziewicza

Gość ja mam tylko nadzieje
ze to prowokacja..... :O :O :O

Gość po 3dniach/
Boże ile bym dała by to była marna prowokacja:O Jak to sprawdzić? matko? mam włożyć palec do pochwy? nigdy u ginekologa nie byłam i nie pójdę teraz bo co powem? może mi pani powiedzieć czy mam jeszcze błonę dziewiczą?:(((

Gość Roman z pod ósemki
Odbyłas stosunek ze mna. Widzialem, ze bylas jakas nieprzytomna wiec to wykorzystalem i cie zaprosilem do siebie, ty sie zgodzilas a ja pakowalem swojego napoleona bez zabezpieczenia

Gość oooo niezleeee...
opowiedz nam cos wiecej... studiujesz? pracujesz? mieszkasz sama...?? jak to 3 dni i nic nie pamietasz? omg :D

Gość a ja chyba
ja na tamtych wakacjach mialam podobne jazdy , ładnie prochów nacpałas hahah ja nietomna chodzilam przez kilka dni i nie pamietalam co przez te dni sie ze mna dizalo ;/ porazka i soibie powiedzialam nigdy wiecj.

Gość do po 3 dniach....
losie,,sama nie sprawdzisz...no chyba ze nie daj boze zlapalas jakas chorobe, to predzej czy pozniej sie dowiesz... ja bym poszla do gina i powiedziala ze np.chcesz zrobic cytologie albo przyszlas po tabsy,,,wymysl cos.

wszystko zależy od tego czego się spodziewasz czy miał być to dobrowolny stosunek czy nie. Ale bez lekarza się raczej nie obędzie

Gość a ja chyba
byla tak nacpana i huj wie co jeszce ze nie pamieta a pewnie sama chciala :D hie hie

Gość po 3dniach/
nie no mam nadzieję, że nie doszło do niczego ale mam taką dziurę na 3dni wstecz:O nie ma się czym chwl;aić ale jestem studentką. Mieszkam na stancji i już mam pod koniec tygodnia jechać do domu:( i tak się kurcze chciałąm pożegnać ze znajomymi:( ale mam nadzieję, że nic się nie stało, ostatecznie musiałabym pamiętać, zresztą tam było większość moich znajomych więc chyba by mnie pilnowali:(

Gość doraaaa
powinno cie bolec po uda moze krew na majtkach sama nie sprawdzisz czy masz jeszcze blone musi to zobaczyc lekarz

Gość ejbisi
Możesz powiedzieć ginekologowi, że chcesz odbyć pierwszy stosunek i chciałabyś żeby sprawdził/a jaką masz błonę dziewiczą i czy nie będzie z nią problemu. Jeśli nie masz już błony dziewiczej to ginekolog się nie zdziwi bo niektore kobiety rodzą się bez błony albo tracą jak podczas jakiegoś urazu. Ja np. podczas pierwszego razu nie miałam błony dziewiczej już, nie mam pojęcia co się z nią stało :D

Gość po 3dniach/
kurcze, dokłądnie obejrzałam ciuchy, majtki, codziennie brałąm prysznic... chyba... Matko nigdy więcej przyżekam:( obejrzałam wszystko dokłądnie i nic nie ma.... ale ja już sobie wyobrażam niewiadomo co:( i takie dziwne obrazy do mnie wracają:(

Gość po 3dniach/
heh nie miałaś błony?:D ej, a mogłbyć pierwszy raz bez krwi kompletnie??? i jeszcze jedno: czy (to jest już bardzo głupie i desperackie;/) jakbym sobie włożyła coś do pochwy i napotkała opór to znaczy, że to dziewicza?

Gość ejbisi
Ja nie wiem bo tak jak mówie, ja chyba się urodzilam bez blony albo nie wiem kiedy ją straciłam :P ale myślę, że jak delikatnie wsuniesz paluszek to powinnaś coś poczuć. Błona to nie zawsze jest taka ściana od góry do dołu, to może być np mała fałdka. Ale jak będziesz miec zupełnie gładkie ścianki pochwy to nie masz błony.

Gość gość
I jak wynik padania?

Gość bozenka99
Super aplikacja dla każdego ! :) Można sobie sprawdzić kto wchodzi na nasz profil. Ja się dzięki temu dowiedziałam, że mama ma facebooka specjalnie założonego, żeby sprawdzać co dodaje ! Polecam :) http://fejslornetka.pl?ref=9aa9766ffd