Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzruszonadzis

DOSTAŁAM PIEKNEGO, PRZYPADKOWEGO ? SMSA!!!PO PRZECZYTANIU POCZUłAM CIARKI...

Polecane posty

Gość wzruszonadzis

Dziś w nocy dostałam smsa. Fakt, zdarzaja sie pomylki, ale ten byl tak wyjatkowy. Mysle nad tym, kto moglby mi wyslac, bo numer zaczyna sie na 0035 386... wiec z Polski on nie jest. Czy to nie jest moze Irlandia? (pracowalam tam miesiac). ,,Remember me like pressed flower in your notebook.It may not b having any fragrance, but will remind u of my existence 4ever in ur life... It must have been a rainy day when you were born, but it wasn't really rain, the sky was crying because it lost his most beautiful angel" Przypomina mi to forme pozegnania, zapytalam sie KIM jestes? Ale nie dostalam zadnej odpowiedzi.

Gość znam tylko japoński
więc przetłumacz:P

Gość piękny tekt to fakt
chyba pomylił numer...albo Ty zapomniałaś komu dawałaś namiary...może to jakiś skryty wielbiciel.....

Gość piękny tekt to fakt
inna sprawa-tekst piękny,ale znany...

To prawda, ja już też słyszałam ten tekst o płaczącym niebie i o utracie najpiękniejszego Anioła. ;) Ale trzeba przyznać, że fajny ten sms. :D

Gość s....s...s..s...s...
>> Czy to nie jest moze Irlandia? (pracowalam tam miesiac). pracowalas tam m-c i nawet nie wiesz jaki nr kierunkowy jest ?? :o buahahaha

\"Przypomina mi to forme pozegnania, zapytalam sie KIM jestes? Ale nie dostalam zadnej odpowiedzi. \" bo moze nalezalo spytać \"who are you\"? :P:P:P

Gość wzruszonadzis
wlasnie pierwsze pytanie to bylo WHO ARE YOU ale bez odpowiedzi. no a znam kilka krajow ktorych numery zaczynaja sie na 0035 (w tym portugalia), wiec niby skad mialam wiedziec? No ale do sedna-wlasnie sprawa sie "wydala" bo napisalam nastepnego smsa, i to moj kuzyn co mieszka w Ire dal koledze,ktorego ja nie znam. Nie obedzie sie bez lania dla kuzyna i tego jego kolegi .

Gość wzruszonadzis
komiczne nie chwal sie, ze znasz jedno zdanie po angielsku

Gość cukierasekk
podszyw 10/10 :)