Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwwwelinaaa

zrobilam cos strasznie glupiego... depilacja

Polecane posty

Gość ewwwwwelinaaa

kiedys jak bylam mlodsza zauwazylam troche jasnych wloskow na biuscie i pomiedzy... uznalam ze to nie jest normalne wiec postanowilam je usunac, skutki ponosze do dzis dnia:( odrastaja jasne, miękkie ale dlugie ok 1 cm:( co ja narobilam:( czy jest jakis sposob aby byly takie jak przed depilacja:(((

Gość ewwwwwelinaaa
:(

Gość ojej.......
chyba nie ma:( ale jak to się dzieje, że takie długie odrastają?

Gość ewwwwwelinaaa
nie wiem dlaczego takie rosna, one sa jasne i miekkie ale wydaje mi sie ze nie powinno ich tam byc... teraz musze sie tam depilowac bardzo czesto bo inaczej chodze wlochata:/ narobil czlowiek glupot teraz musi placic:(

Gość kalina123
o jejku a ja ostatnio sobie wyrwalam plastrami wąsa i co teraz bedzie odrastac taki długi???slyszalam ze ciensze odrastają po depilacji

Gość teraz raczj nic nie zrobisz
Ja sama jak byłam młoda, miałam może 12 lat i zero włosków na nogach to widziałam że starsza kuzynka goli nogi więc też zaczęłam, teraz po kilku latach mam włosy jak zarost u mężczyzny, grube i ciemne, wiadomo że włosy na nogach i tak rosną ale myślę że nie miałabym ich aż takich gdybym nie zaczęła golić tak wcześnie :-o Tak samo na udach, miałam cienkie włoski i prawie niewidoczne to któregoś dnia zgoliłam i zaczęły odrastać niestety bardziej widoczne, teraz to tylko systematyczna depilacja mi została :-p

Gość ko-ziczka
to moze obcinaj te wlosy i będą wtedy krótkie

Gość ewwwwwelinaaa
tez myslalam ze beda coraz slabsze itp ale niestety u mnie to sie nie sprawdza... obcinanie - tez o tym myslalam ale wtedy kazdy wlos jest innej dlugosci... wlasnie sie wydepilowalam znow jestem cala czerwona i podrazniona :( mam ndzieje ze tym razem nie bedzie pryszczy po depilacji bo sie zalamie:(

Może jakiś balsam osłabiający odrastające włoski po depilacji???

Gość hey now hey now
a ja sobie wydepilowalam wloski z brzucha fest teraz bede miala sie zajebisice

Gość kie ka
ja zrobiłam to samo:/ ogolilam je maszynką i też mam teraz jasne ale dłuższe wlosy na całych piersiach,taki jakby większy meszek ;/ wyrywam pienceta te najdluzsze ,reszty nie dotykam