Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Międzyrzeczka

Kutwa...Znowu mi zakupy nie wyszły...

Polecane posty

Gość Międzyrzeczka

jak zwykle wpadłam do paru sklepów jak po ogień, chwyciłam to, co mi się z grubsza podobało i wyszłam bez mierzenia, bo byłam pewna, że rozmiar i krój jest w porządku. Wrócilam do domu jak na skrzydłach, a tu się okazuje, że jedne dżinsy są za duże i się marszczą na brzuchu, za to drugie musiałam włożyć na wdechu i średnio mi idzie siadanie w nich. Rękawy jednej bluzki dziwnie odstają na ramionach, druga ma większy dekolt niż się to na oko wydawało i mi biust wypada, a śliczna na wieszaku tunika wisi na mnie jak worek. Tylko sweterek wygląda bosko i pasuje idealnie. jestem beznadziejna w kupowaniu ciuchów. Tak nie znoszę przymierzania i w ogóle. Eh, i kolejna partia ubrań będzielezała w szafie...

Gość widocznie masz za dużo forsy
:O

Gość Malwina938
mam to samo, nie lubie przymierzania i nie lubie rozglądania się za ciuchami. biore to co mi sie podoba...

Gość duell
ale dziwoląg z ciebie...jak mozna kupic spodnie bez przymierzania :O

Nie wiem, jak można robić zakupy bez przymierzania, na oko :O Ale widocznie można... W tych czasach kiedy rozmiarówki są tak różne, a kroje niedopasowane?

też nie lubię przymierzania, zwłaszcza kiedy jest upał albo kiedy jest zima (wtedy zajmuje mi to najwięcej czasu), ale skoro już się decydujesz na zakupy to niestety trzeba się z tym liczyć.. dziś szukałam sukienki :O przymierzałam chyba 4 a miałam dosyć...