Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szszara

BOJE SIE ZERWAC Z CHLOPAKIEM

Polecane posty

jestem w zwiazku z chlopakiem z bylej klasy na poczatku bylo super teraz sie wszystko psuje on calkowicie mnie olewa nie dzwoni nie pisze ale zawsze ma wymowke...stawia mi warunki ze jesli ja do niego nie przyjade wiecej sie nie spotkamy zaczal pic i nie tylko...zalezy mi na nim jak na zadnym chlopaku ale cos tu jest nie halo....wczoraj juz bylam pewna ze z nim zerwe dzis juz nie mam odwagi bo moge tego zalowac do konca zycia..co robic?

Gość husynne
zawsze trudno zerwac z tym ktory cie rozdziewiczył;) a tak bylo, prawda?

Gość skoro juz cie olewa to i tak
wasz zwiazek nie ma sensu. rozdziewiczyl czy nie, co za roznica.

Gość 65gdf
"zawsze trudno zerwac z tym ktory cie rozdziewiczył" Bzdury. Ja zerwalam z chłopakiem który mnie rozdziewiczył - bez żalu. On szalał, krzyczał pod oknem, wydzwaniał. Ale ja już kompletnie nic do niego nie czułam.

Gość husynne
no teoretycznie zadna:o ale najtrudniej zerwac z tym ktory byl pierwszy, nawet jezeli jest niesamowicie beznadziejny:o

nie nie rozdziewiczyl mnie ale i tak jest ciezko jak cholera... a co bedzie jesli pozniej naprawde bede tego zalowac?

najgorsze jest to ze w narkotyki sie teraz miesza a mnie wogole nie slucha....

żałować to chyba będziesz w dniu, kiedy on cię kopnie w zadek, a Ty nie będziesz mogła przeboleć, że to nie Ty to zrobiłaś jemu! Wierz mi:( nauczona doświadczeniem Ci to mowi...

uwierz mi nie bedziesz zalowac, jestes mlodziutka wiec za jakis czas bedziesz miala fajnego chlopaka a z tego zwiazku bedziesz sie smiala. BAdz odwazna jesli uwazasz ze powinnas zerwac bo jest dp d*** to zrob to :)

ale mi jeszcze na zadny tak nie zalezalo nawet na chlopaku z ktorym bylam 2lata. jest mi strasznie ciezko postanowilam wogole nie dzwonic do niego i juz od dwoch dni nie mamy kontaktu ale chyba zaraz zadzwonie bo nie wytrzymuje

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że im bardziej Cię olewa, tym bardziej Ci na nim zależy? Są na świecie takie \"altruistki\". Facet pije, bierze, pierze je tak, że ledwo na oko spod lima widzą, ale nie odejdą, bo \"kochają\". Z tego co piszesz wynika, żeś młoda jeszcze i że jeszcze niejednego fajnego faceta możesz znaleźć. Dzieci nie macie, małżeństwem nie jesteście, nie macie wspólnych zobowiązań, rachunków i kredytów, za to już teraz wiesz, jakie to ziółko. Moja rada? Spierdalać ;)

nareszcie mnie ktos zrozumial dokladnie im bardzej mnie olewa tym bardziej mnie ciagnie do niego nie wiem moze ja jakas nie normalna jestem...?!tyle ze ja nie chce innego tylko mojego Mateuszka. a moze da rade go jakos zmienic? ale jak?

Nie, nie jesteś nienormalna. Wiele kobiet w imie źle pojętej "miłości" żyje z różnymi draniami. Niestety, rzadko widzą, że jest to miłość jednostronna, a i zmienić nikogo nie można, dopóki on sam nie zauważy, że zachowuje się jak kretyn (nie chwytaj się jednak tej nadziei, szanse nigdy nie są wielkie, rzekłabym, że nawet znikome). Moja rada wciąż pozostaje ta sama. Szkoda młodości. Zwłaszcza jeżeli Cię absolutnie palant słuchać nie chce, używa szantaży i ogólnie sprawia wrażenie, jakby miał Cię głęboko w dupie.

Gość anioleczek_ldz
do szszara:) bardzo mi przykro ale zmienić go nie zmienisz niestety.... co najwyżej może udawac przez pewien czas ze juz jest taki mega odmieniony a potem wroci do normy:(..... Skarbie kochany juz teraz zdajesz sobie sprawe ze jest zle i niefajnie dlatego uciekaj najszybciej jak sie da , bo jesli on juz zaczyna narkotykami sie bawic to potem coraz trudniej bedzie Ci do niego dotrzeć. Wierze , że na pewno sobie poradzisz trzymam kciuki.

O_o jak można być z kimś takim? przecież to chore. nie pozwól się tak traktować żadnemu facetowi! to facet powinien się starać w związku, jeździć do do dziewczyny, albo czekać gdzieś godzinami na deszczu i robić wszystko, żeby tylko dziewczynę zadowolić. :-)