Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropceeee

co myslec o facecie ktory

Polecane posty

Gość jestem w kropceeee

- w telefonie ma mnostwo kobiet zapisanych zdrobniale typu \"olenka, justynka, marysia\" - na gg to samo - ma konto na fotce - przede mna spotykal sie z wieloma kobietami, z dwoma byl na stale, ale pomiedzy nimi bylo mnostwo krotkich znajomosci. Warto w ogole zaczynac zwiazek z kims takim liczac na to ze sie zmieni? ze bedzie inny? czy to taki juz charakter babiarza i nawet jesli na chwile bedzie inny to i tak panienki zawsze beda gora:o

Gość poprawka to nie facet
to dzieciak :p

Gość jestem w kropceeee
ma 23 lata, moze faktycznie jeszcze dzieciak, ale jesli chodzi o kwestie finansowe itd bardzo odpowiedzialny

Gość jestem w kropceeee
zadna nie miala kontaktu z takim facetem?:P

Gość jestem w kropceeee
no ludzie prosze was!!

czy wy kobiety nie potraficie sobie znalezc normalnego faceta??tylko zawsze pchacie sie tam gdzie kłopotami az smierdzi...a to ze ma sporo kolezanek to co z tego??jesli poznał je przed tobą ...takie jego prawo...poczekaj kilka tygodni i poobserwuj ,unikniesz kłopotów

Gość jestem w kropceeee
Death Dragon to znajdz mi takiego normalnego faceta:P wlasnei sek w tym, ze na 80% to nie byly tylko kolezanki, szczegolnie te zapisane zdrobniale, problem w tym, ze przez pierwsze kilka tygodni on moze sie dobrze kamuflowac, albo naprawde nic nie robic zlego, ale jego natura potem wezmie gore. No kurcze jak zobaczylam ta ilosc panienek w telefonie i na gg plus profil na fotce, w dodatku to mundurowy i panny na niego leca!

Gość ja pitole to jak zapisywac
zeby na debila nie wyjsc ??? Aleksandra, Magdalena, Katarzyzna, Zuzanna ... Was to juz totalnie pojebalo !!!

Gość fioletowa pchła
dziewczyno weź go poobserwuj i tyle, a nie skreślaj od razu z takich powodów..

Gość piosenka jak 100 innych
mógł napisac , Ola lub Olka albo justyna. Ja np kolegi nie zapisuje piotrus michas itd...

Gość jestem w kropceeee
no dokladnie ma dziewczyny zapisane normalnie np ola, dominika, anka, a ma tez olenka, dominisia i anusia i to chyba o czyms swiadczy prawda?

Gość kafeteriuszki sa pojebane
teraz to juz nawet facet ktory ma kolezanki jest przekreslony i nie warty uwagi :D zalosne jestescie drogie panie :o

Gość jestem w kropceeee
jej ale nie chodzi o kolezanki! nie rozumiecie, ze wiem, ze z niektorymi z tych panien byl i wiem ze bylo ich mnostwo, trudno mi sie czuc ta jedyna, jak widnieje jako kolejne zdrobniale nazwisko w jego telefonie. Zalezy mi na nim, ale z drugiej strony nie wiem czy ktos taki moze sie zmienic i byc z jedna kobieta dlugo nie myslac o innych

Gość to po jakiego zagladasz
w jego telefon ?? nie masz do qrvy nedzy swojego ??

Gość jestem w kropceeee
sam mi pokazywal swoj telefon, nie zagladalam bez jego wiedzy, nawet o to nie prosilam

Gość jestem w kropceeee
chcial zebym mu znalazla jakis kontakt no i sila rzeczy przejrzalam liste prawda?

Skoro ma też zapisane Ola i Olenka to o niczym nie świadczy, też tak często robię, bo nie mam zwyczaju zapisywania oficjalnego, czyli imię i nazwisko, tak zapisuję osoby z uczelni albo z pracy. A znajomych to po imieniu lub ze zdrobnieniem, naprawdę robisz problemy. Co do ilości znajomych, to o niczym się świadczy... ludzie potrafią się zminić. Wiem z autopsji;)

Gość jestem w kropceeee
moze i tak, ale on dostaje malpiego rozumu nawet jak slyszy stukot damskich obcasow. Widze po nim, ze to babiarz i boje sie ze nie dam rady go zmienic:o

Jego nie zmienisz taki już będzie, musisz poprostu zmienić go na inny modwel. Nie będziesz musiała całe życie z nim myśleć czy ma inne czy też nie. Spokój przede wszystkim .pozdrawiam