Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syntja

Kto się zna na komputerach i internecie?

Polecane posty

Gość a pytanie mamy sobie wywrozyc
z kart? :)

nie nie chcialam tylko najpierw zapytac czy ktos sie zna:D a to pytanie : czy jak mam laptopa i jak mi wychodzi ze mozna sie polaczyc do kogos do sieci bo ktos ma bezprzewodowy z sasiadow to moge? i co on wtedy widzi ip czy cos i moze mnie namierzyc ze korzystam z jego sieci? cos za to grozi?

Gość terrara
jezeli nie maja zablokowanej haslem to mozesz

Gość nie pierwsza nie ostatnia
podłączyć do niego to nie za bardzo możesz, ale internet bedzie ci działał z jego bezprzewodowego rutera. On nic nie widzi

a to nie jest jakies karalne ze taki gad jak ja siedzi im w sieci?:P

Gość nic z tego koleżanko
każdy raczej sie zabezpiecza przed czyms takim i niciii

wlasnie nie mam takiego jednego co nie :P podlaczylam sie ale tylko na chwile zeby zobaczyc czy dziala i dziala bez mojego kabelka :D ale wlasnie sie boje czy ktos nie wykryje i mnie nie przymkna za takie cos

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam. Byłam na wsi na działce i pracowałam na laptopie. W pewnej chwili zobaczyłam, że świeci mi się światełko, ze jestem w internecie. Okazało się, że przez przypadek "złapałam" czyjąś sieć. Nawet nie wiem od kogo :-) i niby jakim jestem gadem> To przypadkowe było, nie robiłam tego specjalnie. Zresztą nikt nie ma pojęcia, że ktoś się podłączył, wię jak maja namierzyć. Chyba, ze sumienie ci nie pozwoli :-)

czesc glen ;) sumienie mi pozwala :P tylko boje sie czy nie wpadnie do mnie policja

jesli twoj sasiad nie zabezpieczyl haslem swojego wifi tzn ze nie ma pojecia o komputerach i internecie. mozesz spokojnie korzystac. oczywscie da sie zobaczyc, ze ktos sie akurat podlaczyl, tylko trzeba wiedziec gdzie szukac, a twoj sasiad - skoro nie zabezpiecza swojego polaczenia haslem - to podejrzewam ze napewno nie ma o tym pojecia

ale jak mają cię namierzyć i jakim cudem dojść, że coś złąpałąś z powietrza?

a przypuscmy ze wie gdzie szukac i co on wtedy zobaczy?:P

ja nie wiem ale przy moim szczesciu z policja to pewnie by namierzyli:D

to głupata jakaś bo na przykłąd jakim cudem miałabym wiedzieć, że ktos teraz korzysta z mojego? Nic mi sie nie wyświetla nigdzie

o to moge sobie spokojnie korzystac skoro nikt cie homerkowa nie namierzyl:D przynajmniej nie bede musiala ciagnac kabla przez caly pokoj zeby sobie polezec przy komputerze:P

jesli wie to prawdopodobnie zobaczy tylko nazwe twojego kompa; jesli nazwalas go np "Laptop Syntji" no to od razu bedzie wiedzial ze to ty, natomiast jesli masz nazwe w stylu DELL34342335 to wszystko co moze zrobic to cie odlaczyc i zabezpieczyc polaczenie haslem abys ponownie nie weszla. a z policja to mnie nie rozsmieszaj.

nie pierwsza ---> mozna to zobaczyc tylko trzeba wiedziec gdzie wejsc zeby to zrobic. samo sie nie wyswietli

nazwa to to co jest w starcie na gorze?:P wiem glupie pytanie ale nie znam sie za bardzo na komputerach :o glen net to moze z roznych przyczyn wolniej dzialac;)