Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na tym

Nie Rozumiem Faceta.

Polecane posty

Gość nie znam sie na tym

zaproponowal mi wspolny wyjazd na wakacje a teraz sie od 5 dni nie odzywa. nie wiem co mam robic. Kto sie zna,moze cos mi doradzi?

Gość solanka
napisz mu smsa czy masz kupowac prowiant pod namiot czy nie, bo masz tez inna propozycje wyjazdu :-)

Gość znalazl sobie widocznei
fajniejszy obiekt niz ty :):)

Gość pergii
Moze sie rozmyslił i doszedł do wniosku,ze nie bedzie cie sponsorował.Chcesz jechac,to płac za dojazd i pobyt.

Zbyt dziecinne... Napisz mu po prosty smsa:\"Zastanawiałam się właśnie co tam u Ciebie? Pozdrawiam\". Suchego, coś w tym stylu, zobacz czy jest na tyle inteligentny i napisze o wyjezdzie... jeśli nie napisze, to znaczy, że wzmianka była dla niego nieznacząca i powiedział od tak sobie, nie myślac o tym poważnie. Pozdrawiam

Gość nie znam sie na tym
nie jestem hiena,sama place za siebie,moze ciezko to niektorym zrozumiec ale tak jest.

Gość Potwirezdam to co juz
przedmówca napisał Odezwij sie z zapytaniem dot szczegółów waszego wyjazdu no bo przecierz organizacji nie można odkładać na ostatni dzwonek:))) Jak sie wykręci byle czy to powiedz mu żeby sie bujał bo takich niezdecydowanych To Ty nie preferujesz powodzonka