Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin19832

napisze ktoś??

Polecane posty

Gość hejka marcin
nie było mnie przez weekend...uh jestem zmeczona a tu do pracy trzeba lecieć...miłego dzionka wszystkim :)

cześć a ja miałem gości wczoraj a dzisiaj może mi przywiozą te ramiączka:):):):):):):): pozdrawiam napiszcie coś

Gość bobekkkk
pozdrawiam :-)

Gość witasia
Witaj;) Z tej strony......chyba wiesz...;) No i pewnie się doczekałałes na te ramiączka i robota Cię wciągnęła..;) A ja szykuję imprezke na jutro bo mój Synuś od jutra staje się dorosły...Zastanawiam się jak pomieszcze te 23 osoby...najwyżej powiem: "pierwsza tura prosze kończyć - bo druga też chciałaby usiąść na chwilę przy stole..;)"

Gość bobekkkk
tak tylko napisałam, bo nudzę się w pracy naczytałam sie głupot na kafe i chyba muszę na spacer lubie kafeteryjne forum tak samo jak go niecierpię;-) ale moze poznasz tu fajnych ludzi kto wie kto wie, juz pewnie poznałes

fajnie ze napisalas jak ci sie nudzi to moze to zabije nude jakie głupoty????? moze bedziemy mogli jakos pomoc

Gość witasia
a tak sobie pomyślałam, że coś skrobne...Roboty mam tyle, że nie wiem od czego zacząć...więcto jest najlepszy czas, żeby pogadać z kimś bliskim...;)

Gość bikaaaaaaaaaaaaaaa
czesc...Marcinku....mialabym do Ciebie ogromna prosbe...czy moglbys szczegolowo opisac ta chorobe ...stwardnienie rozsiane????proszeee...to dla mnie wazne..tzn jak czlwoiek sie czuje i fizycznie i psychicznie...wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka (24lata)tez na to zachorowala:(bardzo jej wspolczuje ale tez chce sie dowiedziec dokladnie an czym polega ta chhoroba..bylabym wdziecznaaa;*pozdrawiam i czkeam na odpowiedz;p

czesc jak cos to mozesz jej dać maila do mniemarcinom@interia.pl to jest trudne żeby opisac bo nie ma dwóch takich samych przypadków jedni nie chodzą leżą cały czas inni jeżdżą na wózku inni chodzą o kulach jeszcze inni w ogóle nie pamiętają o chorobie bo przebiega bezobjawowo niech nie bierze gorących kąpieli i słońca solarium itp napisz jeszcze w jakim mieście mieszkasz najlepiej mailem podam ci wiecej takich rad sorki musze spadac

Gość witasia
plan to ja mam : kabaczek na gorąco, 3 sałatki: selerowa, brokułowa i żótta, jakaś wędlinka, na słodko: tort, sernik z brzoskwiniami, sernik na zimno, lody z galaretką, owocami i bita śmietana...w tej chwili jestem przy tworzeniu tęczowej galaretki...Sernik własnie się upiekł...

Gość bobekkkk
Drogi Marcinie :-) dzięki za chęci dzis mam taki olewający nastrój i nie chce mi sie gadać Szczerze, to tak tylko napisałam do Ciebie myślałam, że mój wpis zginie w tłumie i pozostanie niezauważony. Generalnie traktuje kafeterię tak luźno, dlatego sie nie zaczerniam, czaem sie wyżalę, czasem kogoś wspomogę. Jeśli masz ochote ze mną poklikać to fajnie, będę tu zaglądać.

Gość witasia
Marcin!Miłego dnia;) Trzymaj się! Ja zmykam do dziergania kabaczka;)

Gość bobekkkk
ja tez zykam, koniec na dzis trzymajcie się:-)

dobra jestem na takie menu to ja się wkręcam:) aż sie głodny zrobiłem a jeżeli chodzi o tamte inne wpisy to odpowiadam na każdą możliwość popisania z kimś to jest dobre dla mnie i dla tej osoby natomiast jeśli chodzi o sm to polecem tran w kapsułkach i lecytyne 1200 po stosowaniu lecytyny dwa trzy miesiące raz dziennie polepsza się pamięć nie potrzebuje teraz karty sim w telefonie bo pamiętam prawie wszystkie numery zapisane na karcie sim poza tym numer konta bankowego nr dowodu pesel itd to jest teraz pestka dla mnie i tran i lecytyna są bez recepty teraz czytam i chce podjąć gemmoterapie tj. leczenie pąkamiróżnych roślin pozdrawiam

ale nuda zaraz mnie cos trafi dostane szmergla nudzi mi sie jak nie wiem co mieli mi przywieźć te ramiączka i nie przywieżli .......................................................................................

Gość witasia
...nie zawsze tak będzie!!....jak będziesz obłożony robotą z rozrzewnieniem będziesz wspominał tę chwilę..;)

no właśnie właśnie... :) a ja wróciłam właśnie z biblioteki i posiliłam się zupą z obiadu :) a masz Marcin jakąś pasję, coś co lubisz robić?

czesc pasje mam piłka nożna siatkówka i do czasu ślubu to kobiety ale teraz to tak nie wypada za kobietami ...... a w piłkę to se już pograłem chyba że na kompie

wstyd się przyznać ale ostatnio moja pasja to matematyka systemy do multilotka robie:) ludzie biorą za to grubą kase a to takie proste

kobiety?? znaczy co.. kolekcjonowałeś czy jak? jeśli chodzi o systemy do totolotka to byś się dogadał z moim tatą:) On też ciągle te cyferki i kiedyś kupił taki system, ale jakoś fortuny nie zgarnął.

Gość bobekkk
hej wszystkim ja juz wczoraj byłam rzekonana ze skroje 9 000 000 w dużym lotku i skończa sie wszystkie problemy a tu niespodzianka i nie trafilam ani jednej liczby :-( ;-)

cześć nie trafiłaś nic bo to ja miałem wygrać ale zapomniałem wysłać kuponu....:) a jeżeli chodzi o te systemyto nie ma takiego który powie ci jakie liczby padną w danym losowaniu ja robie systemy że jak trafisz powiedzmy 4 liczby to wygrywasz 216zl a nie 84 jak trafisz 3 to wygrasz 60zl a nie 2 zl itd itp pozdrawiam