Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobik z maselkiem

moj chlopak siedzi teraz na wieczorze kawalerskim...

Polecane posty

Gość bobik z maselkiem

i ciekawe co tam robi :O i jeszcze ciekawsze, w jakim stanie wroci...

Gość ponawiacz
a mój maciuś siedzi teraz na wakacjach we włoszech:O:O i ciekawe co on tam robi:O:O bo jego opis na gg nie wyglądał za ciekawie...boję się:O:O

Gość nie interesuj sie

Gość jak to co robi
oglada gole dziffki:D

Gość bobik z maselkiem
kurde, ja to sie ostatnio zrobilam super-tolernacyjna. tylko patrzec, kiedy mi to bokiem wyjdzie. za dobra jestem, z facetami trzeba krotko.

Gość vvbk
zaproponuj mu jak wróci, że mu zrobisz loda. I jak weźmiesz do buzi, to od razu wyczujesz czy nie ma tam soków jakiejś panny.

Gość bobik z maselkiem
dobre. tzn wiesz,ja nie sadze, zeby on mnie zdradzil, ale nie chce, zeby jakies pindy sie do niego przystawialy i go obmacywaly. :O albo on je :O w ogole mam wku.rwa, ze on sobie siedzi z kumplami, a ja jak zwykle w chacie.. pranie mu zrobilam. i kolacje wczoraj dostal. pierwsza od 2 tygodni, ale zawsze... :(

Gość realista
A co się robi na wieczorze kawalerskim - alkohol, narkotyki i panienki. A przyszły Pan Młody ma zafundowaną przez kolegów tą najlepszą.... Krótko mówiąc: Balanga na całego. Wino kobiety i śpiew... . Oglądałaś "Wieczór kawalerski" z Tomem Hanks'em?

Gość ja mam na jajach mocno kręcone
i jeszcze potem sikają na te panny, do nosa, do ucha. Masakra. Zobaczysz, jak wróci będzie zupełnie innym człowiekiem. Nie powinnaś mu pozwolić iść tam, to zniszczy wasz związek, a może i doprowadzi do tragedii ;) Trochę powagi ludzie, napije sie i wróci :D

Gość bobik z maselkiem
nie widzialam i przysiegam, ze nie obejrze! alkohol bedzie, to wiadomo. narkotykow nie bedzie, bo tam nikt nie bierze, wiec o to jestem spokojna. panienki... hmmm... no, i tu sie wlasnie zaczyna problem. chociaz mysle (a raczej mam nadzieje), ze robia sobie po prostu takak meska nasiadowe przy wodce... ostatecznie tez zostalam zaproszona, ale stwierdzilam, ze nie bede panom psuc wieczoru... czy zle zrobilam? 😭

Gość do bobika
zgodzilas sie to tam siedzi no uwierz mu znasz go wiesz ze cie nie zdradzi to plus posiedzi i wroci, mieszkacie razem jestescie malzenstwem, para- nie doczytalam, nie martw sie ladnie sie ubieraj(tak sexi z miarem), umaluj inaczej, usmiechaj do innych , oze nowe uczesanie niech zobaczy twoj blysk w oczach i na pewno ci zrobi sniadanie:):) i nie martw sie

Gość do bobika
dobrze zrobilas, jak sama nazwa mowi kawalerski to kawalerski nie panienski, faceci to by cie zmiazdzyli wzrokiem;)wyluzuj wroci a ze sie ciut napije nie nos mu wody :)

Gość n wiec jestem
wyjdz sobie gdzie nie bedziesz tak myslala.ja bym sie czyms zajela. a tu przyszlas i beda teksty typu oj na pewno Cie zdradzi albo cos

Gość bobik z maselkiem
oh, dziekuje za dobre slowa 🌻 jestesmy para, mieszkamy razem od pol roku, no, ciut wiecej... wczoraj mielismy bardzo fajny wieczor, ale ja jakos ostatnio zdolowana jestem i mysle czasami, ze on ma mnie dosyc i stad te czarne mysli... chetnie bym sobie gdzies wyszla, ale nie mam z kim :O wszyscy sie stad ulotnili, ja zostalam, bo szukam pracy. z marnym skutkiem :O

Gość do bobika
krotko nie zwsze jest dobre wierz mi wazniejsze jest zaufanie, krotko trzymanym odbija i uciekaja na 1-sza lepsza okazje by sie uwolnic, ty bys chciala byc krotko trzymana watpie, w zwiazku wazne jest zaufanie i okreslenie granic nie wiem picia imprezowania i tam innych ludzkich rzeczy itp kurcze filozofuje ale ogolnie nie mysl o tym wlacz se film idz na spacer wyluzuj wazne ze wiesz gdzie jest a jak bedzie niegrzeczny to oberwie nieprawdaz??:):Dps.wypij ze mna redsa:) sorcia za reklame, kobieta jestem tak propo

Gość Maletta
Nic sie nie buj, to sie nie mydli...

Gość do bobika
praca nie zajac nie ucieknie;) znajdzie sie, pewnie tak myslisz ze on ma radoche a ty nie, hmm wiesz dzis moj tato mial krakse samochodowa i wierz mi sa takie momentyw zyciu ze sie dostrzega rzeczy ktorych sie nie widzialo docenialo wczesniej malo wazne wiec sie nie przejmuj nie ma czym

Gość Maletta
Ja mam krakse zyciowa.....

Gość n wiec jestem
ja bym chetnie wyszla tyle,ze jestem na pewno daleko od Ciebie. Wiem jak jest bo ja tez bym myslala, poki co nigdzie beze mnie nie wyszedl bo i tak mamy malo czasuz,eby ze soba spedzac. A swoja droga co myslicie o wieczorach kawalerskich gdzie koledzy zamawiaja panienki co roznie sie konczy? i nie chce tu dolowac bobika bo kazdy facet na akim bedzie wieczorku,ale czy myslicie,ze slub to koniec wolnosci i tego wieczoru pan mlody ma sie ostatni raz wyszalec? Dla mnie to glupota z kazdej strony bo wiem,ze dla mnie taki facet co kreci zgrabnym tylkiem w zadnym razie nie moze sie rownac z moim ukochanym. ALe faceci...:/

Gość do bobika
bobik z maselkiem i ciekawe co tam robi i jeszcze ciekawsze, w jakim stanie wroci... I czy w ogóle wróci.. :O

Gość do bobika
laski przestancie juz sie dolowac co wam sie stalo;):)

Gość Maletta
Pszepraszam, ja mam KRAKSE ZYCIOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oo tak z faceten trzeba krotko ale nie tez za bardzo bo jak bedzie sie bal to sie dopiero porobi;p mialam tak..heh

Gość do bobika
Maletta, wyluzuj. Ty masz kraksę, a chłopak bobika moze NIE WRÓCIĆ... :O

Gość n wiec jestem
Tak samo jak oni moga miec tanie panienki tak samo my mozemy miec mnostwo facetow;) Dbajmy po prostu o to co mamy, trezba troszeczke zaufac ukochanym

Gość Maletta
Moj mnie juz zostawil.......... po raz trzeci........ beznadzieja!!!!!!!!!!!!!

Gość tutaj bobik z maselkiem
do bobika - bardzo mi przykro z powodu Twojego taty, mam nadzieje, ze to nic groznego, w razie czego trzymam moje magiczne kciuki, zeby wszystko bylo okej wiesz co, ale Ty masz racje z tym trzymaniem krotko.. czasami strasznie ciezko jest sie postawic na miejscu drugiego czlowieka, dobrze, ze mi przypomnialas, zeby sie troche opamietac.. kurcze, bo to taki fajny czlowiek jest i naprawde, chce zeby byl szczesliwy, bo sam daje mi mnostwo szczescia, ale czasami takie dolki mnie dopadaja, tym bardziej teraz, kiedy sa wakacje, on pracuje, a ja siedze w domu calymi dniami i swiruje z nudow. chetnie bym sie z nim zamienila na prace, szkoda, ze sie nie da :( zdrowko, do bobika :) reddsa nie mam, ale jest herbata z rumem ;) maletta, o co chodzi z tym mydleniem? ALE SWINIE, ZASTRZEGLI MI NICKA! a kysz, wredoto :O

Gość do bobika
z reguly to przyszly mlody posuwa sorry za wyrazenie ale nie zawsze i wszedzie tak jest, nawet na zwyklej dyskotece czy am innej tego typu imprze dupodajki sie trafia duzo zalezy od faceta charakteru, jak to sie mowi ciagnie swoj do swego, wiec brac sie do dobrych typow a zlych gonic, i nie mylic kazdego wieczoru kawalerskiego z orgiami, sa rozne wieczorki czasami w 1 klubie ale oddzielnie, czasami nad jeziorem wspolne ognisko

Gość do bobika
Maletta ten sam cie 3 raz zostawil aj wez kobieto!!!!nie wchodzi sie DWA razy do tej samej rzeki jest takie powiedzenie zapamietaj szkoda zycia i czasu na takich dupkow

Gość Maletta
A ja dalej cierpie......... i nikogo to nie obchodzi!!!!!!!!!!!!!