Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobik z maselkiem

moj chlopak siedzi teraz na wieczorze kawalerskim...

Polecane posty

Gość Maletta
do bobika, jestes pewnie ladna i fajna laska, masz urok i facetow, tak ze nie zrozumiesz.......... ja jakis potwor pewnie..........

Gość do bobika
Maletta wiesz doczego porownac zwiazek do wazonu pieknego z cennego krysztalu ale jak sie rozbije na kawalki ty (wy)go posklejasz (posklejacie) z reguly to kobiety kleja:) ale ten wazon juz nie bedzie tak piekny beda rysy i odlamki, to juz nie bedzie tak samo wiele moich znajomych to potwierdza

Gość do bobika
czemu ladna i urok kazda kobieta jest ladna hehe jestem mezatka od roku tak propo znalazlam swego nie podrywam juz, wiesz uroda to pojecie wzgledna jeden lubi takie a drugi powie ze to brzydka, kazda z nas ma cos w sobie jedna nogi druga oczy 3-cie co innego nie ma brzydkich bab;)

ja tez to moge potwierdzic. Maletta, do 3 razy sztuka. krzyz mu na droge, buziak na do widzenia i niech sobie idzie. tyle fajnych facetow kreci sie po swiecie, a my zawsze sobie narzucamy jakies ograniczenia i tkwimy w beznadziejnych zwiazkach, zzamiast sie otworzyc na cos duzo fajniejszego..

Gość Maletta
89kg, 158cm i 38 lat.............. zycie przegrane

Gość Maletta
Ok. Dzieki za mile slowa...............

Gość do bobika
dzieki za cieple slowa herbatka z rumem no to zdrowko:) wiesz co wazne zeby do ludzi wyjsc, popatrze, jakas dorywcza praca a jak nie ...masz kasy ciut to chociaz silownia joga basen albo areobic albo smamu cwiczyc pobiegac po parku to zawsze dodaje energii i pozytywnych mysli,tez by mi sie przydalo troche ruchu:)

Gość do bobika
nie mile tylko prawdziwe, bedziesz sie z tego smiac zobaczysz

Gość Maletta
do bobika, twoj facet to szczesciaz........ nie wiem jak wygladasz ale serce masz z raju...........

gadanie, Maletta!! slowo klucz - samoakceptacja!! nie wiem jaka jestes, ale wiem, jaka ja bylam. wiecznie zakompleksiona, naburmuszona, z wykrzywiona twarza i buntem wypisanym na mordce tylko po to, zeby przypadkiem nikt sie do mnie nie odezwal. troche sie zmienilo od tego czasu, neurotyzm pozostal, ale jednak usmiecham sie czesciej i jestem bardziej kontaktowa i zupelnie nie przejmuje sie tym, ze ktos moze mnie uwazac za totalnie nieatrakcyjna. mam to gdzies, jestem jaka jestem i lubie ludzi, ktorzy sa w stanie to zaakceptowac. proste. mamy XXI wiek, mozliwosci poznania czlowieka, ktory bedzie ciebie akceptowal taka, jaka jestes naprawde sporo wzrosly... nie warto tracic czasu na ludzi, ktorzy probuja ciebie zmieniac i na tych ktorzy cie nie szanuja.

Gość Maletta
Ale ja go kocham, wiem ze jest swinia, nie odmowie mu ja wroci (ponownie).................. to jest straszne.

kasy nie mam totalnie :D jestem gola i wesola ;) wysylam cv wszedzie, czasami ktos mnie zaprosi nawet na rozmowe kwalifikacyjna, ale lipa tak ogolnie... no trudno, licze, ze bedzie tak, jak zawsze, czyli w momencie, kiedy bedzie juz bardzo bardzo zle, to nagle pomoc spadnie mi z nieba i wszystko jakos ruszy dalej. z glodu jeszcze nie mrzemy, wiec narazie nie panikuje. a co do tych wieczorow kawalerskich/panienskich i wynajmowaniu jakichs striptizerow/striptizerek na nie, to uwazam, ze pomysl jest godny neandertali z IQ ponizej 40 :O spoko, zabawic sie mozna, napic sie mozna i troche poszalec, ale po kiego kusic los?

Gość Maletta
Ja akurat mam dobra fuche, 4000 za miesiac, na to nie nazekam. Ale jak on sie pojawia to polowe z tego mi wcina...... wiem ze nie powinnam, ale co mam zrobic?

Gość do bobika
malpowanie innych zwyczajow ;)

Gość do bobika
Maletta wez sie rozpedz i w sciane walnij;) faceta na utrzymaniu chcesz miec

Gość Maletta
Teraz sobie tak mysle, ze on pewnie na striptizerki wydaje.......

Gość do bobika
sama widzisz ze zle robisz nie dawaj facet zawsze sobie poradzi zwiazek to partnerstwo cos ty cos ja a nie tylko jedna str

Gość Maletta
do bobika, wiesz, jak masz ulozone zycie to mozesz wszystkin jakos rozsadnie sterowac. ja mam kociol. chce milosci i stabilnosci, jak on jest przy mnie to sie czuje super, jak odchodzi........................ czuje sie jak wykorzystana dziwka............

Gość do bobika
nigdy sie nie da do konca sterowac czlowiek to nie piesek, ale kazdy sma moze sobie wybrac droge pomysl o tym

Gość do bobika 2
A jakiego duzego czlonka ma twoj maz?

Gość do bobika2
nie ma wcale zebys wiedzial

Gość do bobika 2
Ja 24cm..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maletta
no wlasnie, moj tez ma takie teksty.....................

Gość do bobika Marletta
3majcie sie zmykam jutro tu zajrze papapty

Gość Maletta
czy wszyscy faceci to swinie ???????????????

Gość do bobika
dzien doberek:) bobik widzisz i co wrocil, wrocil;):) Maletta nie wszyscy to swinie, moj brat jest ok a dla niego swinie w postaci bab sie trafiaja i musze go prostowac bo ma dola znowu :)

czesc! wcale nie wrocil, nie ma go jeszcze i nie wiem kiedy bedzie :( w dodatku w srodku nocy brzuch mnie strasznie rozbolal i nawet nie mialam czym mysli zajac albo z kim pogadac zeby o tym nie myslec :(:(:(

Gość do bobika
hmm nie mowil ci na ile idzie dni;) wiesz co tez wyjdz i nie wracaj na noc przenocuj gdzies jak nie odbiera komorki - nie odzywa sie z tego wnisokuje,to ty tez tak zrob i juz

ja mam to gdzies, nie dzwonie do niego nawet. przyslal mi przed chwila smsa, zebym sobie posluchala "when you say nothing at all". no, romantycznego mam faceta, nie ma co. tylko na noc moglby do domu wracac, a nie szlajac sie z kumplami!! 😠 tak sie tylko wyzalic chcialam...