Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neeeeeeevka

chcialabym byc taka jak angelina jolie

Polecane posty

Gość neeeeeeevka

mojemu chlopakowai sie bardzo podoba przez to mam kompleksy:( najlepsze jest to ze ja jestem blondynka a ona brunetka a skoro ona sie jemu podoba to znaczy ze mu sie podobaja ciemne wlosy a nie jasne tylko po co ze mna jest:(

angelina jolie podoba sie tak mniej wiecej 80 procentom facetow na swiecie, wiec sie nie przejmuj, moj maz tez ja uwielbia a ja jestem jasna blondynka ;-)

Gość neeeeeeevka
ech:( ale jak chcialam sie przefarbowac na ciemno to nie dal mi bo stwierdzil ze w blondzie mi najldaniej:o

Gość a kto by nie chcial hrhrh

Gość Pitt
Ale bym cie jebnol !!!!!!!!!!!!!!!!

Mój wcześniej byl z długowłosą blondynką, a teraz jest ze mną, a jak mnie poznał miałam czarne włosy do ramion. I to wcale nie znaczy, że mu sie podobają takie albo takie 🖐️

Gość ja bym nie chciala bo mnie
sie Angelina wizualnie nie podoba :P (choc szanuje ja za działalność charytatywna).

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeejj
ja za wszystko szanuje za to ze jest taka wyluzowana mimo tego kim jest:)

Gość gdzie jest ten temact
angelina to nie osmy cod swiata!! nie wiem czemu sie tak nia podniecaja,jest wiele ladniejszych aktorek :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeejj
kazdy ma inny gust:) dla mnie angelina jest ladniejsza od alby :)

Gość jaki czas temu
był program na TVN o opercjach plastycznych i była tam dziewczyna z Polski ktra przerabia sie na Jolie. tylko nie pamietam jak sie nazywala.

Gość widzialam ale nie byla pdobna
moze troche;D

he ,mojemu sie podobaja wszystkiie dlugowlose blondyndki swiata i najlepiej zeby nie mialy wiecej nic 165cm wzrostu..a ja jestem wysoka krotkoscieta brunetka i jakos malo mnie obchodzi co jemu sie podoba najbardziej bo i tak mi powtarza codziennie ze jestem najpiekniejsza, bo jego :)

Gość to ten konkurs
w tym programie rzeczywiscie była srednio podobna ale jak sie patrzy na jej inne fotki to bardziej przypomina angeline. jak znajde linka w historii to pokaze bo widzialam jej fotki pare dni temu

Gość echhhhhh...piekna jest fakt

szczerze to ta Orzechowska jest 100 razy ładniejsza od angeliny dla mnie osobiście angelina j jest paskudna i te jej usta.. masakra!

Gość echhhhhh...piekna jest fakt
dla mnie wlasnie te usta sa......... miazdżą po prostu:) faceci je uwielbiaja :)

Gość Oblech
Podoba mi się tu. :P Autorko jesteś kolejną goopią laską. 1: On nie zmieni się w ważnych dla siebie sprawach dla ciebie, więc i ty nie zmieniaj się dla niego. 2: Co innego marzenia, a co innego życie. On jest dla ciebie wzorcem męskości? Jeśli nie, to powiedz mu kto nim jest :P Pewnie strzeli focha. Wydoroślej, niech on wydorośleje i nie szukaj problemu tam, gdzie go nie ma :P

Gość daffii
no jak ktos tu napisał, ze 80 procentowi facetow podoba sie angelina...to prawda. A jakies 90 procent kobiet na swiecie chcialoby wygladac jak ona :)

Gość silooooooooho
ta wiec klaudia zazdrosci po prostu bo takie piekne i namietne usta seksowne jak ma angelina to ona nigdy nie ebdzie miala a wiadomo jak te usta dzialaja na facetow:)

Gość własciwie czmey sie tak podoba
własnie miałam zakładac topik czemu sie wszystkim tak ta jolie podoba , bo niewiem. Dla mnie sto razy ładniejsze są np. jessica alba, halle berry, amanda bynes, jessica biel, Allysa millano.

Gość nowy nick mam
angelina jest śliczna :) piękne ma oczy i usta, długie ładne włosy i super figurkę, dlatego się podoba mniej więcej ;) i jest taka kobieca :)

Gość silooooooooho
mnie sue alba w ogole nie podoba nie ma w sobie nic iteresujacego jest ladna i tyle trzeba miec jeszcze to cos:) a angelina nie dosc ze cudowna to jeszcze wyluzowana prawdziwa wardzielka:P

Gość ofuckkkk
ech angie❤️

Gość maluuch
hehehe czy ja znam jakiegos faceta, ktoremu nie podoba sie Jolie?.. hmmm NIE xD :P daj spokoj... masz szczerego faceta, ktory nie boi Ci sie powiedziec, ze jakas kobieta jest atrakcyjna... sama bym ja puknela jakbym byla facetem :D glowa do gory... ;)