Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paragon

kto pracuje jako kasjer walutowy??? szukam informacji

Polecane posty

Gość paragon

trzeba zrobić tylko kurs jakiś? gdzie najlepiej? jestem z okolic Wroclawia gdzie taka osoba może pracować - ogólnie jako kasjer. bank? kantor? biuro podróży? ile się zarabia? jak jest w tej pracy? dzięki za info

Gość paragon
a może znacie kogoś takiego? wasi znajomi np? pomóżcie

Gość gość
jestem z lubelskiego ale chetnie udziele info o jakie pytasz. Najpierw radze zrobic kurs moze byc online potem szukaj pracy. Polecam tu gdzie ja robiłam http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multimedialne-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ Moj pracodawca zaakceptowal Zaświadczenie tym bardziej ,że to dobra firma szkoleniowa. Zarabiam powyzej sredniej krajowej.Mi sie ta praca podoba.Mam tez kilku znajomych ktorzy pracuja w kantorach i tez im dobrze;)

Gość gość
szukałam tego szkolenie w wersji e-learning od dawna i naprawdę ciężko było znalezc!. super ,że firma ułatwiała życie i można się przeszkolić online!

Gość gość
ludzie dużo mowia o stacjonarnych i w wiekszosci kłamia bo nie maja pojecia ,że warto robić w formie e-learning jesli to jest firma szkoleniowa i wystawia Zaświadczenia to nie am sensu przeplacac i jezdzic Bóg wie gdzie!Pozdrawiam

Gość gość
to prawda nie ma co przepłacać za wyjazdowe,lepiej się uczyć we własnym domu bez narzucania terminu.

Gość gość
Nie ma co przeplacac za koszty stacjonarnego tj trenera catering i nocleg.to tak wychodzi 300 zl przynajmniej wiec e szkolenia sie oplacaja mozna zaoszczedzic a sa zgodne z rozporzadzeniami prawnym.tez skorzystam z tego.dzieks

Gość gość
tak ja robiłam to szkolenie na smartfonie jak jechałam na wyjazd służbowy .m-learning to super sprawa

Gość gość
właściciel kantoru w którym pracuje zamówił wszystkim pracownikom to szkolenie. zaoszczedził i wie,że nas dobrze przeszkolił.widzę ,że mająteraz wakacyjną zniżke.szczerze polecam