Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

jak wy to odbieracie ?

Polecane posty

Gość ccc...

kiedy wasz facet nie odezwie sie jeden dzien? warto robic problem? u mnie np od wczoraj nie rozmawialam z chlopakiem kontakt wczorajszy to tylko strzalka z telefonu zobaczymy co dzisiaj jest na gg ale narazie cisza przypuszczam ze uczy sie do egzaminu mimo wszystko moglby napisac czesc i teraz jesli sie odezwie pytac dlaczego nie pisal czy zostawic to? sadze, ze po takim pytaniu , powie mi, ze przeciez jesli mialam ochote to moglam pierwsza sie odezwac i czy on bedzie mial racje ?

Gość nie warto robic problemu

Gość ccc...
moze i nie ale jak sie czegos nie zasygnalizuje to moze sie nie kapnac a mi bedzie zle kiedy bedzie tak robil

A ja bym sama napisała na gg cos w stylu "fajnie ze jestes, teskniłam.." i nic wiecej, zadnych pretensji. a jak odpisze ze sie uczy, to powiedziec słodko, dobranoc i tyle. Im wiecej fochów i pretensji, wyrzutów tym bliżej do awantury a potem to juz popłynie. Pozdro

Gość ejbisi
A długo jesteście razem? Jak to dopiero początek to nie rób fochów, poczekaj do czasu aż nie będzie mógł bez ciebie żyć ;)

Gość ccc...
znajomosc na odleglosc poki co, znamy sie ok. roku a jestesmy ze soba nieco krocej, widujemy sie jak narazie raz w tygodniu czasem i nie ale ma sie to zmienic, kiedy jeszcze nie wiem ale planujemy zamieszkac razem

Gość ccc...
ejbisi on twierdzi ze juz nie moze zyc beze mnie, czesto slysze, ze mnie kocha no ale jak to ma sie miec do tego co napisalam:O