Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka86

erotyczne fotki z facetem... czy on może chcieć to wykorzystać?

Polecane posty

Gość kaśka86

zeszłej nocy z moim chłopakiem trochę wypiliśmy i postanowiliśmy się zabawić. Mianowicie zaczęłam mu pozować do erotycznych fotek wiecie, różne pozycje, jakieś uśmieszki. Dzisiaj kiedy się obudziliśmy to zaczeliśmy o naszych wczorajszych zabawach rozmawiać. I on powiedział coś, co mnie zaniepokoiło: No, to teraz jakby co to mam na ciebie haka ;/ ;/ nie wiem, co mam o tym myśleć... niby wszystko było w formie żartu, ale dziwnie sie po tym poczulam... co myślicie?

Gość kaśka86
naprawde proszę o wyjaśnienie, czy on mógl miec coś na mysli... proszę nie otwierać linka, to nie są te fotki

Gość a co jest w tym linku

Gość ale odkrycie..........
link jest świetny

Gość kaśka86
naprawdę nie macie nic rzeczowego do powiedzenia? czy uważacie, że on tylko żartował czy bylo w tym ziarnko prawdy? dodam że jesteśmy ze sobą półtora roku...

Gość waleriaaaaaa
w ogole po co sie godzilaś na takie coś skoro nie masz do niego stuprocentowego zaufania :/ teraz masz problem

Gość kaśka86
no widze ze na tym forum nie moge oczekiwać żadnej rady... przykro, ze nie potraficie zrozumieć tego co czuję...

Gość trudno nam powiedzieć czy
Twój facet to wykorzysta.Mój by tego nie zrobił,myślę że Twój też nie,tak tylko pewnie zażartował,a jeśli sie boisz i masz możliwość to usuń te zdjęcia i będzie po kłopocie

Gość kaśka86
mam nadzieję, że tego nie wykorzysta, ale ten jego tekst mnie zdezorientowal ;/ niestety fotki są na jego laptopie, więc w najbliższym czasie pewnie nie uda mi się idch wykasować... trochę glupio się po tym wszystkim czuję

Gość trudno nam powiedzieć czy
to on powinien się głupio czuć nie Ty,ufasz mu więc miałaś prawo zaszaleć.Porozmawiaj z nim i zapytaj o co mu chodziło

Gość kaśka86
porozmawiam z nim jutro po południu, ale to tak zabrzmiało jakby to był tylko żart, bo zaczął się śmiać... ale nie mam ochoty z nim tego powtarzać... stracilam jakby do niego trochę zaufania

Gość kaśka86
czytam teraz niektore komentarze i zastanawiam się, czy ta zabawa ktorą sobie zafundowaliśmy wczoraj jest tak niepopularna wśrod kafeteriuszy? uważacie, że jest zboczona i nienormalna? macie takie doświadczenia z waszymi partnerami?

Gość gość
ja mam chyba z 10 guga moich erotycznych zdjec na kompie i mój facet na pewno nie umiesci tego w necie.Powód: bo ja tez mam jego gołe foty:D:DZrób mu sesje na golasa i bedzie też miala na niego haka i psychicznie lepie j sie poczujesz:P

Gość pozdro600== dobry pomysł
sluchaj jej dobrze radzi