Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwarium

rybki

Polecane posty

Gość
Co do kuli - święta prawda - miałam ale co prędzej wymieniłam ją na duże prostokątne akwa z żywymi roślinkami, filtrem, grzałką, oświetleniem i pompką.

Gość Miłośniczka ryb
Co do kul kiedy kupowałam pierwszą rybę nawet na kule nie spojrzałam;-)od razu kupiłam akwarium sześciokątne.w całej mojej "karierze miałam pięć ryb(odzielnie z powodu "przypadkowych śmierci"):1 bojownika,1prężnika,1 bojownika,2 gupiki(dziś umarły)dla żadnej z tych ryb nie kupiłam filtru ani takich rzeczy dlatego polecam je.wponiedziałek chce kupić nową rybkę więc pytam czy ktoś wie czy welonki muszą mieć filtr(bo ja naj bardziej chce mieć welonka)

Gość Wera x
Dostałam wczoraj bojownika. Jest pomarańczowy. W zoologiku wyglądał ślicznie miał żywo pomwrańczowy kolor. Kupiłam go w mieście oddalonym odemnie o 36km. Po podróży samochodem wyblakł. Prawie wcale nie pływa, raz nie ruchomo jest na dole raz na górze. Wiem że żyje bo pływa i je. Ale wygląda no osowiałego. Trzymam go w szklanej kuli z plastikową roślinką i kamyczkami. Za bardzo nie wiem ja się niem zajmować i jak wymieniać wodę. Pomocy. :(