Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silenceeeeeeeeeeeeeee

POMOZCIE JUZ NIE MAM SIL NA NIEGO ALE GO KOCHAM

Polecane posty

moj chlopak jest strasznie dziwny :( pokochalam go takiego jaki jest ale juz powoli mnie to wkurza no :( nie umie okazywac uczuc ;( wstydzi sie gtego :( uwaza ze jak powiedzial ze mnie kocha i ze jak mi to mowi to powinnam mu wierzyc i nie prosic sie o przytulanie czy calowanie :( on tego wrecz nienawidzi ! nie caluemy sie wogole bo on mowi ze go brzydzi i nigdy nie lubial :( przytulamy sie na sile ,tzn.ja musze to od niego wyciagac bo sam nigdy nie podejdzie i nie przytuli :( a ja bym chciala zeby taki byl :( taki misio eh :( bo ja jestem straszna przytulanka a on nie :( nie lubi kiedy go caluje po szyji bo ma laskotki .. tak samo po ciele :( tylko seks ;( ehhh mam dosc ,ciagle go porownuje do bylego bo on byl taki jak chcialam ! ale go nie kochalam ! a tego strasznie kocham mimo wssytko :( co ja mam robic :(? przymknac ok na to :(? co byscie zrobili na moim miejsyc :(?

Gość pogadaj z nim
może wychował się w rodzinie, gdzie normalne ukazywanie uczuć to żenada, może rodzice go nigdy nie przytulali tylko karcili, .. ludzie już tacy są, proponuję żebyś na siłę go nie przytulała, spróbuj małymi kroczkami..

Gość pogadaj z nim
musisz mu pokazać że okazywanie uczuć to nie wstyd, tylko normalny ludzki odruch... itp

pogadaj z nim -wlasnie on taki jest dzikus :( i sadze ze u niego w domu wlasne byl wychowany bez uczuc bo widze jaka tam atmosfera jest :( denerwuje mnie to bo ja tego potrzebuje bardzo :( od niego :((

pogadaj z nim -caly czas z nim o tym gadam i juz nawet rozstac sie z nim chcialam ale blagal zebym tego nie robila :( jak widze zakochane pary na miescie co sie przytulaja to az mi sie plakac chce ;(

Gość kkkoooch
o rany dziewczyno to masz problem Zostaw go bo nigdy nie da ci uczucia ale jesli ci to odpowiada chyba ze pojdziecie do psychologa....

kkkoooch - ale to nie jest takie latwe :( bo go strasznie kocham i nie chce nigdy stracic a jak sama z nim zerwe to bede miala wyrzuty ;( ze zniszczylam to :((

Gość pogadaj z nim
to chyba jakiś ciężki przypadek, będziesz musiała go nauczyć okazywania uczuć :O ... chłopak ma naprawdę zahamowania.. szkoda że większość rodziców jest tak popierdolona że nie okazują uczuć swoim dzieciom .. i kończymy jako kaleki emocjonalne:O:O:O

Gość pogadaj z nim
faktycznie psycholog będzie potrzebny... widać że mu zależy na tobie i na pewno po kryjomu on lubi jak go dotykasz ale się przed tym broni

Gość kkkoooch
wiem ze to nie jest łatwe wiec jesli niechcesz sama z nim zerwac bo bedziesz miala wyrzuty sumienia9tez tak mialam) Pozostaw to wszystko losowi -samo sie jakos potoczy

pogadaj z nim - noo :( i ja mu tlumacze ze to czego ja oczekuje to jest normalna rzecz :( to ze on tego nie lubi to nie znaczy ze ja tez :( bo ja tego potrzebuje ze zdwojona sila :( i mu tlumacze a on na to ze ok ,ze to zmieni ale nadal jest tak samo :(( strasznie zimny jest :( po % latwiej okazuje mi uczucia;/ jejjj wtedy to jest taki kochany ze masakta :((

pogadaj z nim - no wlasnie :( jego kolega mi mowil ze on zawsze taki byl ,taki niesmialy i wogole ... ale oni go znaja i widza ze mnie kocha i ze on juz po prostu ma problem z okazywaniem tego :( kkkoooch -no tak zrobie :(

Gość łupsss
przyczyny tego na pewno tkwią w rodzinie,wiem cos o tym,bo mam podobnie:O

łupsss - no tea mi sie tak wydaje :( poza tym ja jestem jego pierwsza dziewczyna ... a ja z bratem zawsze mielismy duzo milosci w rodzinie i widze ze moj brat strasznie rozpieszcza dziewczyne pocalunkami ,gestami eh :( ja jestem taka saama :( i tak samo bardzo to kocham :(