Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missart

czy to ciąża?proszę o odp...

Polecane posty

Gość missart

witam! okres spóznia mi sie 10 dni...bywalo, ze sie spoznial, ale nigdy nie az tyle, maksymalnie ok3-4 moze 5 dni(ale to pojedynczy przypadek)...nie zdazylo mi sie spac z moim chlopakiem bez zabezpieczenia, prezerwatywa rowniez nigdy nie pekla... -poprzedni okres przyszedl 3 dni wczesniej... -bralam w tym miesiacu tabletki gynalgin -mialam bardzo stresujacy miesiac (egzaminy, nie moglam znalezc pracy) -bralam bardzo duzo lekow (przez ok4-5 dni, po ok6-8 tabletek dziennie) przeciwgoraczkowych (apap), bo rozchorowalam sie na same egzaminy, ktore mialam od rana do wieczora i nie mialam czasu isc do lekarza po antybiotyk czy to wszystko ma wplyw na opznienie miesiaczki? wiem, ze stres ma...ale czy mozliwe, ze jestem w ciazy..? jak mowie, nie spalismy bez zabezpieczenia i prezerwatywa nie ulegla zniszczeniu... nie bylo tez mozliwosci, zeby moj chlopak przeniosl cos na palcach, bo po kazdym wytrysku muje rece i czlonka... a od tego, ze dochodzil u mnie w buzi przeciez nie mozna zajsc w ciaze, bo co ma uklad trawienny do rozrodczgo?:( blagam o pomoc! z gory dziekuje...

Gość sama sobie odpowiedziałaś
w ciąży nie masz prawa być, chyba, że niepokalane poczęcie. Idź zrób test zamiast się nakręcać.

Gość kasia kasia kasia
wszystko co opisalas ma wplyw na spoznianie sie miesiaczki. Duze ilosci tabletek, stres. Nie przejmuj sie. Ale moze tez udaj sie do ginekologa

Gość kasia kasia kasia
mojej kolezance spoznial sie kiedys okres ponad dwa tygodnie i w dzien umowionej wizyty u gina dostala:D HEHE zbieg okolicznosci

Gość karla19
Mnie tez sie wydaje, ze nie ma mozliwosci zebys była w ciąży:) Nie martw sie tylko wyluzuj i czekaj an okres:P Mi ostatnio przez stresy maturalne i związane ze studiami spóźnił sie ponad 3 tygodnie:P Don't worry:)

Gość ZAAANETKA
"a od tego, ze dochodzil u mnie w buzi przeciez nie mozna zajsc w ciaze, bo co ma uklad trawienny do rozrodczgo? " SERIO NIC??

Gość K. następna mądra
SERIO NIC. Przeciez nie będziesz nosić dziecka w przełyku! Jak połkniesz sperme to ona przechodzi przez takie etapy trawienia ze bedzie po niej:P Najpierw kwasy żołądkowe, potem różne inne enzymy trawienne... Pomyśl przez chwile! Masz 10 lat i słabą edukacje z biologii? czy jak??

Gość leila veila
kup test i zrób. Wynik będzie wiarygodny.

Ten stres ma nieprawdopodobny wpływ. Ja po sesji zimowej i letniej też miałam bardzo duży poślizg. Bądź spokojna. A na wszelki wypadek zrób test.