Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow zagubiony

Czy należy wierzyć plotkom ???

Polecane posty

Gość
małaa Miii => Samsona zgubiła Dalia, Heraklesa - Dejanira, Eryka - Gutruda, etc. Tedy wynika, że Wojownik powinien nająć ochronę, kupić polisę i spisać testament :P

Gość małaa Miii
Apostoł Nienawiści rozumiem, że taka Twoja opinia, bo"Znawcy" kobiet rzadko bywają skłonni do optymizmu ;P A apropos tej cnotki niewyjebki z osiedla.. Rozumie, że też ją brałeś skoro tak piszesz... Czy tylko słyszałeś, że Ktoś, Kiedyś, Ją, ten tego ;)

Gość znow zagubiony
Ech to ja juz sam nie wiem co teraz :( Nie chcialbym byc w takiej syutacji jaka opisal Apostol zwazywszy na to ,ze bede musial naprawde sie bardzo postarac o to zeby ona byla ze mna.

Gość małaa Miii
to ja już nic nie kumam... Skoro piszesz, że będziesz się musiał bardzo postarać, zeby ona z Tobą była to może jednak.......... nieśmiało powiem..... MOŻE ONA NIE JEST JEDNAK TAKA ŁATWA!!!!!!!! o te łatwe starać się nie trzeba!

Gość znow zagubiony
Chodzilo mi o to ,ze ja moglbym byc frajerem ktory za nia biega, stara sie a ktos inny ,ktos bardziej w jej typie jesli to by bylo prawda moglby ja miec bez problemu...

Gość małaa Miii
łatwa dziewczyna idzie z każdym!!! i na tym właśnie polega jej łatwość... normalna dziewczyna idzie zawsze z mężczyzną, który jej się podoba... czy mamy rozmawiać o oczywistościach? zagubiony - z Twoich ostatnich postów jasno wynika, ze jednak nie jest ona taka łatwa jak kumple mówią..

Gość znow zagubiony
Nie wiem już naprawdę co teraz :( Moze i lepiej bedzie odpuscic. Z reszta i tak pewnie nie udaloby mi sie jej poderwac i z nia byc:( I tak mam juz dosc innych problemow. Nie wiem czy jest sens sie meczyc :( Szkoda tylko ze drugiej takiej pieknej juz nie znajde :(

Gość fdjjjjjjjjjjjjjjjj
Twoim problemem jest niezdecydowanie zenada słuchaj sie znajomych to napewno na tym wyjdziesz najlepiej zenada

Gość NIE WIERZ PLOTKOM
Łatwo komus zszargac opinie trudniej potem to naprawić Powiem tak my kobiety jesteśmy tak skontruowane że jeżeli nawet powtarzam JEŻELI NAWET to prawda to dla odpowiedniego faceta potrafimy rzucić wszystko zmienić sie o 360. Nie wierz plotkom rozsiewają je ludzie z kompleksami którzy sami maja problemy.

Gość takaa jedna
na choooj w ogóle zakładałeś ten topik skoro nie potrzebowałeś rady tylko potwierdzenia, że podjąłeś dobrą decyzję!

Gość znow zagubiony
Nie podjalem jeszcze decyzji. To wcale nie jest takie latwe.